ТОП-10 закусок на Новий рік з беконом

Бекон — інгредієнт, без якого неможливо уявити самі ситні, смачні і апетитні страви. Традиційно його використовують для приготування класичного англійського сніданку, що відображає аристократичний спосіб життя. Але це далеко не всі заслуги продукту.

Бекон має яскравий, соковитий і насичений смак, тому його все частіше використовують для створення неймовірних закусок. Смачна страва стає чудовою прикрасою святкового столу з року в рік. Тому не дивно, що закуски на Новий рік з беконом приймаються на «Ура!» На новорічному застіллі.

Англійці люблять даний інгредієнт не просто так. Крім смакових якостей бекон може похвалитися унікальним складом. Смачний продукт є джерелом вітамінів A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, D, E, H, K і PP. Крім того, до його складу входять мікро- і макроелементи, такі як: натрій, селен, фосфор, магній, мідь і залізо.

Ми знайшли найкращі рецепти закусок на Новий рік з беконом, які стануть справжньою паличкою-виручалочкою для кожної господині.

Рулетики з бекону з сирною начинкою

Родзинкою цієї страви є оливки. Вони не тільки прикрашають новорічне блюдо, але і надають йому вишуканий і пікантний смак.

рулетики

Інгредієнти:

  • вершковий сир «Філадельфія» — 150 г;
  • варено-копчений бекон — 200 г;
  • твердий сир — 100 г;
  • часник — 2 зубчики;
  • сіль — на розсуд;
  • чорний мелений перець — на розсуд.

Для прикраси:

  • оливки — 5 шт .;
  • зубочистки — 10 шт.

готуємо:

  1. У глибоку чашу натираємо на тертці твердий сир. Дрібно шаткуємо часник і додаємо його в ємність. Солимо і перчимо до смаку. Викладаємо вершковий сир, після чого перемішуємо інгредієнти.
  2. Додаємо на шматочки бекону сирну начинку і загортаємо рулетики. Розрізаємо оливки навпіл і прикрашаємо або заготовки. На завершення фіксуємо рулетики зубочистками.

Фініки в беконі

Іспанські страви рідко зустрічаються на новорічному столі. Так чому б не здивувати гостей незвичайною закускою? Для приготування використовуються лише 2 інгредієнта, тому кожна господиня зможе заощадити час на приготуванні інших святкових страв.

фініки в беконі

Інгредієнти:

  • бекон — 300 г;
  • фініки — 15 шт.

готуємо:

  1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Викладаємо на шматочки бекону фініки і загортаємо рулетики.
  2. Розстеляємо на деко пергаментний папір. Викладаємо на поверхню заготовки і відправляємо майбутню закуску в духовку на 15 хвилин. Після закінчення часу охолоджуємо рулетики і красиво викладаємо їх на тарілку.

Фаршировані печериці з беконом

Такий рецепт нікого не залишить байдужим. Фаршировані печериці з ніжною начинкою і беконом порадують своїм витонченим, ніжним і вишуканим смаком, перед яким просто неможливо встояти.
Для цього рецепта краще всього брати печериці з великими капелюшками. Так закуска стане не тільки гарніше, але і смачніше.

печериці з беконом

Інгредієнти:

  • бекон — 300 г;
  • великі печериці — 11 шт .;
  • яйця — 2 шт .;
  • морква — 1 шт .;
  • часник — 2 зубчики;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт .;
  • сир — 150 г;
  • сіль — на розсуд;
  • рослинне масло — 50 мл;
  • чорний мелений перець — на розсуд;
  • сметана — 3 ст.л.

Для прикраси:

  • зубочистки — 11 шт .;
  • кріп — 5 гілочок.

готуємо:

Очищаємо гриби від верхньої шкірки і відокремлюємо ніжки. Капелюшки викладаємо у форму для випікання. Дрібно шаткуємо грибні ніжки і ріпчасту цибулю. Як можна дрібніше рубаємо часник.

цибуля

Натираємо моркву на крупній тертці, а сир на дрібній. В окрему ємність розбиваємо яйця, після чого ретельно перемішуємо їх виделкою.

Ставимо сковороду на плиту і наливаємо рослинне масло. Викладаємо цибулю і обсмажуємо його до прозорості. Додаємо часник і ретельно перемішуємо інгредієнти. Через хвилину висипаємо моркву. Обсмажуємо овочі приблизно 3 хвилини.

Висипаємо на сковороду грибні ніжки. Обсмажуємо інгредієнти на сильному вогні до появи рум’яної скоринки. На завершення додаємо сметану і ретельно перемішуємо начинку. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком.

печериці

Розігріваємо духовку до 170 градусів. Фаршируємо грибні капелюшки начинкою. У кожну заготовку додаємо по 1 чайній ложці яєчної маси. Зверху викладаємо тертий сир. На завершення загортаємо грибні капелюшки в бекон і фіксуємо всі зубочистками. Відправляємо блюдо в духовку на 20 хвилин.

печериці

Після закінчення часу дістаємо закуску і даємо їй часу охолонути. Викладаємо грибні заготовки на тарілку і прикрашаємо блюдо гілочками кропу.

Гаряча закуска c куркою

Гаряча закуска — саме те, чого так не вистачає на новорічному столі. Найчастіше на застілля готують холодні страви, тому саме час урізноманітнити святковий раціон. Гаряча закуска з курки в беконі виходить дуже ніжною, ароматною, апетитною і неймовірно смачною. Її обов’язково варто приготувати на Новий 2020 рік.

рулети

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 250 г;
  • сирої бекон — 12 шт .;
  • паприка — 1 ч.л .;
  • чорний мелений перець — ½ ч.л .;
  • куряче філе — 600 г;
  • рослинне масло — 50 мл;
  • часник — 3 зубчики;
  • ріпчаста цибуля — ½ шт .;
  • сіль — 1,5 ч.л .;
  • подрібнений коріандр — ½ ч.л.

готуємо:

Нарізаємо куряче філе на 12 однакових шматків, після чого відбиваємо їх качалкою. В результаті повинні вийти тонкі заготовки. Посипаємо кожен шматок сіллю і спеціями з обох сторін. Загортаємо м’ясо в целофановий пакет і відправляємо його на півгодини в холодильник.

інгредієнти

У блендері подрібнюємо курячу печінку. Повинна вийти сметанообразная маса. На розігріту сковороду виливаємо рослинне масло. Викладаємо печінку і обсмажуємо її до повного випаровування рідини. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком.

Додаємо подрібнений часник і готуємо ще 3 хвилини. У міру готовності охолоджуємо курячу печінку і прибираємо її в холодильник.

блендер

Починаємо фарширувати закуску. Для цього викладаємо куряче філе, начиняє його печінкою і складаємо як млинець. Розтягуємо сирої бекон і загортаємо заготовку в рулетик.

рулети

Ставимо Скородом на вогонь, наливаємо рослинне масло і обсмажуємо закуску з усіх боків до появи золотистої скоринки. Розігріваємо духовку до 160 градусів, після чого випікаємо рулетики протягом 15 хвилин. У міру готовності охолоджуємо блюдо і викладаємо на тарілку.

Рулетики з бекону з зеленою цибулею

Іноді через обмеженого бюджету немає можливості приготувати найяскравіші і вишукані страви на застілля. В такому випадку, рулетики з бекону з зеленою цибулею — справжній порятунок для кожної господині. Бюджетна закуска потребують не тільки мінімальних вкладень, а й зовсім небагато часу на приготування.

беконовие рулетики

Інгредієнти:

  • бекон — 1 упаковка;
  • сирний сир — 1 упаковка;
  • хліб — 2 скибочки;
  • зелена цибуля — 1 пучок;
  • чорний мелений перець — на розсуд;
  • часник — 1 шт.

готуємо:

  1. Продавлюємо через прес часник, після чого змащуємо їм скибочки хліба. Викладаємо бекон на дошку.
  2. Змащуємо кожен шматок сирним сиром.
  3. Нарізаємо хліб маленькими смужками. При бажанні можна прибрати часник. Нарізаємо цибулю на смужки 2-3 см.
  4. Кладемо шматочок хліба і трохи цибулі на бекон. Загортаємо заготовки в рулетики. На завершення викладаємо закуску на тарілку і перчимо до смаку.

Ситна закуска з картоплею

Картопляні закуски не часто зустрічаються на новорічному столі. Але цей рецепт варто уваги кожної господині. Ситна закуска під вершковим соусом зачарує гостей не тільки своїм смаком, але і апетитним виглядом.

картопляні бомбочки

Інгредієнти:

  • картопля — 7 шт .;
  • оливкова олія — ​​5 ст.л .;
  • часник — 2 зубчики;
  • бекон — 200 г;
  • мелений перець чилі — ½ шт .;
  • розмарин — ½ ч.л.

Для соусу:

  • часник — 4 зубчики;
  • плавлений сир — 200 г;
  • бринза — 130 г;
  • кріп — на розсуд;
  • майонез — 2 ст.л .;
  • чорний мелений перець — на розсуд.

Для прикраси:

  • твердий сир — 100 г

готуємо:

  1. Змішуємо в окремій ємності оливкова олія, розмарин, мелений перець чилі і подрібнений часник.
  2. Ми залишаємо масло на 15-20 хвилин.
  3. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Ретельно промиваємо картоплю, так як будемо запікати його прямо в шкірці. Розстеляємо в фольгу, викладаємо овоч і змащуємо його приготованим маслом. Загортаємо заготовку. Викладаємо картоплю на деко і відправляємо в духовку на 20 хвилин.
  4. У глибокій чаші змішуємо всі інгредієнти для соусу до однорідної маси. Дістаємо картопля з духовки і даємо йому часу охолонути.
  5. Відрізаємо у овоча бічні сторони. Акуратно витягуємо м’якоть з картоплі. Начиняємо заготовки сирним соусом. Загортаємо картоплини в бекон і фіксуємо зубочистками.
  6. Розігріваємо духовку до 120 градусів. Викладаємо заготовки на деко і випікаємо 20 хвилин. У міру готовності дістаємо закуску з духовки. Поверх начинки викладаємо трохи тертого твердого сиру.
  7. Відправляємо закуску в духовку ще на 5 хвилин.

У міру готовності дістаємо блюдо і охолоджуємо його. На завершення красиво викладаємо закуску на тарілку.

Рулетики з бекону з помідорами і баклажаном

Перед соковитими і пікантними рулетиками ніхто не в силах встояти. Особливо, якщо це не тільки смачно, але і корисно. Рулетики з бекону з помідорами і баклажанами виходять дуже легкими, ситними і неймовірно красивими. Рекомендуємо приготувати велику порцію, щоб кожен гість в повній мірі зміг насолодитися новорічною стравою.

закуска

Інгредієнти:

  • бекон — 1 упаковка;
  • помідори — 2 шт .;
  • часник — 2 зубчики;
  • баклажан- 1 шт .;
  • соняшникова олія — ​​3 ст.л .;
  • чорний мелений перець — на розсуд;
  • запашні спеції — на розсуд;
  • сіль — на розсуд.

Для прикраси:

  • петрушка — 3 гілочки;
  • кріп — 2 гілочки.

готуємо:

  1. Обшпарюємо помідори окропом. Це дозволить швидко і легко видалити шкірку. Беремо баклажан, відрізаємо плодоніжки і очищаємо плід. Ділимо овоч на три частини. Дві відкладаємо в сторону, а одну рубаємо великою соломкою. Ножем розчавлює зубчики часнику.
  2. Розрізаємо помідори на однакові часточки, попередньо видаливши серцевину. Розігріваємо на сковороді олію і викладаємо часник. Посипаємо нарізані овочі спеціями, чорним меленим перцем і сіллю.
  3. Прибираємо зі сковороди підсмажений часник. Викладаємо на розігріту поверхню помідори і баклажани. Обсмажуємо овочі з усіх боків до появи рум’яної скоринки.
  4. Беремо бекон і начиняє його помідорами і баклажаном. Закуску звертаємо рулетиком. Обсмажуємо заготовки на сковороді. На завершення викладаємо рулетики на тарілку і прикрашаємо страву зеленню.

Картопляні троянди з беконом

Даний рецепт стане візитною карткою будь-якої господині. Завдяки яскравому подачі кожен гість не пройде повз смачною закуски і оцінить старання шеф-кухаря.

троянда з бекону

Інгредієнти:

  • маленький картопля — 10 шт .;
  • бекон — 13 шт .;
  • оливкова олія — ​​2 ст.л;
  • сушений лук — 1 ч.л .;
  • чебрець — 1 ч.л .;
  • сушений часник — 1 ч.л .;
  • прованські трави — 1 ч.л .;
  • чорний мелений перець — на розсуд;
  • сіль — на розсуд.

Для прикраси:

  • кріп — 1 гілочка;
  • будь-які спеції — на розсуд.

троянди з бекону

готуємо:

  1. Очищаємо картоплю і нарізаємо його на тонкі пластини. Перекладаємо овоч в глибоку миску і ретельно солимо. Додаємо всі приправи і оливкове масло. Ретельно перемішуємо картопля руками.
  2. Починаємо формувати троянди. Викладаємо один шар бекону, а потім другий. Крайній край м’яса повинен лежати зверху. Далі викладаємо картоплю, злегка накладаючи слайси один на одного. Загортаємо заготовку в рулетик. Готово. Робимо те ж саме з рештою інгредієнтами.
  3. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Викладаємо отримані троянди в форму для випікання. Відправляємо закуску в духовку на 45 хвилин. У міру готовності викладаємо блюдо на тарілку, посипаємо подрібненим кропом і спеціями.

Рецепт простий новорічної закуски

У більшості випадків новорічний стіл переповнений достатком страв. В результаті багато гостей не встигають спробувати все. Тому в 2020 році варто урізноманітнити меню простий закускою, приготовленої з найдоступніших продуктів.

закуска з бекону

Інгредієнти:

  • бекон — 200 г;
  • печериці — 500 г;
  • ріпчаста цибуля — 2 шт .;
  • соняшникова олія — ​​1 ст.л .;
  • часник — 1 зубчик;
  • мелений мускатний горіх — 1 щіпка;
  • петрушка — 1 пучок;
  • сіль — на розсуд.

готуємо:

  1. Довільно нарізаємо печериці. Розігріваємо сковороду і викладаємо гриби на розпечену поверхню. Обсмажуємо печериці на соняшниковій олії до тих пір, поки не випарується рідина.
  2. Нарізаємо бекон невеликими смужками. Як тільки рідина випарується, додаємо нарізані шматочки до грибів. Обсмажуємо інгредієнти протягом 5-7 хвилин на середньому вогні.
  3. Крупно нарізаємо цибулю і викладаємо його на сковороду. Обсмажуємо інгредієнти до появи золотистого відтінку. Дрібно шаткуємо часник і додаємо його до інших компонентів. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти протягом 2 хвилин. В кінці приготування не забуваємо посолити і додати дрібку мускатного горіха.
  4. Дрібно нарізаємо петрушку. Викладаємо зелень на сковороду, перемішуємо і перекладаємо закуску на тарілку.

Холодна закуска з курки з беконом і сиром

Листкові закуски завжди користуються великим попитом на будь-якому святі. Новий рік не є винятком. Ситна, апетитна, ароматна і чарівна закуска — ідеальний варіант для тих, у кого достатньо часу на приготування святкових страв.

закуска з бекону

Інгредієнти:

  • тертий сир — 200 г;
  • солодка мелена паприка — ½ ч.л .;
  • варена шинка — 200 г;
  • вершки — 3 ст.л .;
  • сушений часник — ½ ч.л .;
  • копчений бекон — 150 г;
  • куряча грудка — 600 г;
  • яйця — 3 шт .;
  • сушена петрушка — 2 ст.л .;
  • сушений кріп — 2 ст.л .;
  • борошно — 4 ст.л .;
  • сіль — на розсуд;
  • чорний мелений перець — на розсуд.

готуємо:

Нарізаємо курячу грудку, накриваємо м’ясо харчовою плівкою і відбиваємо. Солимо і перчимо заготовки за смаком по обидва боки. Також додаємо сушений часник. Відставляємо курку в сторону. Кладемо шинку один на одного і ділимо навпіл.

грудка

В окремій чаші збиваємо яйця. Додаємо сушену петрушку і кріп. Ретельно перемішуємо яєчну масу.

Висипаємо борошно в окрему ємність. Додаємо сушену петрушку і кріп. Перемішуємо сухі компоненти.

Починаємо збирати закуску. Беремо скляну форму і викладаємо в неї бекон так, щоб він звисав по краях. Курячі грудки обвалюють в борошні, потім в яйці і викладаємо на дно форми. Рясно посипаємо заготовку тертим сиром. Зверху додаємо шинку. Знову присипаємо заготовку сиром. У такій послідовності викладаємо інші шари.

яйце

Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змішуємо вершки з залишилася яєчною масою. Додаємо в соус трохи спецій за смаком. Виливаємо вершкову суміш на заготовку. Загортаємо закуску в бекон. Накриваємо блюдо фольгою і відправляємо в духовку на 40 хвилин.

форма

форма для запікання

У міру готовності дістаємо закуску і охолоджуємо її. Накриваємо блюдо папером для випічки, а зверху кладемо пляшку води. Ми залишаємо закуску в такому стані на добу в холодному приміщенні. Після закінчення часу виймаємо заготовку з форми, нарізаємо і красиво викладаємо на тарілку.

Автор: Вікторія Кравченко.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector