Новорічні Рулетики З Сьомги і лаваш До Нового Року 2020

Смачні закуски — бажані ласощі на святковому столі, особливо, якщо це новорічні рулетики з сьомги і лаваша. Перед ніжним смаком, яскравою подачею і апетитним виглядом оригінального страви нікого не зможе встояти.

Головним компонентом новорічної закуски є сьомга. Вона може похвалитися не тільки своїм неймовірним смаком, але і унікальним складом. Риба багата вітамінами A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, E, D, H і K, а також мікро- і макроелементів — хромом, селеном, фосфором, міддю, кобальтом, йодом, натрієм, залізом, молібденом, цинком і фтором. Енергетична цінність продукту становить близько 153 Ккал.

Щоб блюдо вийшло справді вишуканим і смачним, необхідно правильно вибрати сьомгу. Рекомендуємо в момент покупки звернути увагу на колір риби. Він не повинен бути занадто яскравий. Натуральний продукт має світлий помаранчевий відтінок і невеликі білі прожилки. Крім того, свіжа сьомга відрізняється пружною м’якоттю з природним блиском, приємним ароматом і злегка вологою лускою.

Читайте також: Рецепти новорічних салатів.

Другим не менш важливим компонентом є лаваш. З нього зручно готувати смачні рулетики, тому він ідеально підходить для приготування цієї закуски. Його краще купити в магазині, а не випікати самостійно.

рулет з сьомгою

Інгредієнти;

  • сьомга — 400 г;
  • лимонний сік — 1 ст.л .;
  • лаваш — 1 упаковка;
  • кріп — 5 гілочок;
  • чорний мелений перець — на розсуд;
  • сирний сир — 400 г.

Для прикраси:

  • лимон — 2 часточки;
  • кріп — 3 гілочки.

готуємо:

Ретельно промиваємо кріп, видаляємо стебла і шаткуємо зелень. При бажанні можна використовувати петрушку або кинзу. Але сьомга найкраще поєднується саме з кропом, так як ця зелень прекрасно розкриває і підкреслює ніжний смак риби.

зелень

У невелику чашу викладаємо сирний сир. Додаємо кріп, лимонний сік і чорний мелений перець. Ретельно перемішуємо інгредієнти до однорідності.

сир

Беремо сьомгу і очищаємо її від кісток. Нарізаємо рибу на тонкі пластини. Бажано робити заготовки однієї товщини і ширини.

сьомга

Кладемо лаваш на стіл і змащуємо його сирною масою. Хаотично додаємо нарізану сьомгу.

лаваш

Щільно загортаємо лаваш в рулетик. Рекомендуємо з протилежного боку залишити невелику смужку, щоб закуска в самому кінці краще зафіксувалася.

лаваш з рибою

Відправляємо рулетик на годину в холодильник. За цей час лаваш просочиться сирним сиром, стане соковитим і пружним. Через годину беремо заготовку і длім її на відрізки однакової товщини.

лаваш з рибою

Приступаємо до сервіровки. Беремо тарілку і викладаємо на неї гілочки кропу. Поверх зелені розміщуємо рулетики. В кінці доповнюємо закуску часточками лимона.

Смачної вам зустрічі Нового року. А канапе на шпажках ви вже приготували?

Автор: Вікторія Кравченко.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector