Салати на Новий 2020 рік: 15 простих і незрівнянно смачних новорічних рецептів (новинок)

Які приготуємо салати на Новий 2020 рік? На догоду ненажерливої ​​щурики виберемо рецепти з великою кількістю овочів, насичені смачними корисними інгредієнтами. Їх зметуть зметуть зі столу першими.

За східним гороскопом у 2020 році на 365 днів господинею нашого всесвіту стане біла металева Щур. Щури володіють навіженим характером, але в їжі віддають перевагу свіжу натуральну їжу.

Щура сподобається, якщо на столі буде лежати її копія. Завжди символ наступаючого року потрібно зустрічати схожими атрибутами, щедрими подарунками, багатими застіллями.

Подати велику миску салату у вигляді симпатичної щурики зовсім нескладно. Парочка маслин замінить блискучі очі, а ковбасні вироби оформлять вушка.

Креативна подача порадує дітвору та дорослих! Кожен з присутніх гостей захоче покуштувати салату, відщипнуть ніжку, черевце, вушко.

Господарочкам на замітку рецепти і легке оформлення салату, яке можна застосовувати для святкових, дачних, повсякденних застіль.

Новорічний салат з копченою куркою і овочами

Яскрава суміш зі свіжих інгредієнтів обов’язково сподобається ненажерливої ​​Щурик. Вони обожнюють похрумтіти зеленню з овочами, закусити соковитий салат рум’яною скоринкою хліба.

У салат підуть прості інгредієнти:

  • 2 копчених курячих стегна;
  • 4 яйця;
  • 2 помідори;
  • шматок жовтого сиру;
  • пучок салату і зелень;
  • хліб на сухарики;
  • в соус — по 100 г майонезу і сметани, 2 зубчики часнику, суміш трав зі спеціями.
смажені сухарикиВідразу піджаримо сухарі і змішаємо заправку, щоб вона наполягла. Будь черствий хліб нарізаємо на кубики, підрум’янюємо на маслі з часником, присипаємо сіллю і французькими травами.
соус з майонезу і сметаниГотуємо соус з майонезу, сметани, рубленого часнику, сухого кропу і спецій.
листя салатуНа велике блюдо розкидаємо подрібнене листя салату.
ріжемо м'ясо куркиВарені яйця ріжемо на човники та розкладаємо на зелену подушку. Курочку рвемо на довгі волокна і відправляємо до яєць.
салат ЦезарСлідом ідуть часточки помідор і густий білий соус.

Відразу піджаримо сухарі. Змішаємо заправку, щоб вона наполягла. Будь черствий хліб нарізаємо на кубики, підрум’янюємо на маслі з часником, присипаємо сіллю з французькими травами.

Готуємо соус з майонезу, сметани, рубленого часнику, сухого кропу, спецій.

На велике блюдо розкидаємо подрібнене листя салату.

Варені яйця ріжемо на човники та розкладаємо на зелену подушку. Курочку рвемо на довгі волокна. Відправляємо до яєць. Слідом ідуть часточки помідор, густий білий соус.

На замітку господиням! Кісточки з шкіркою від копченої курочки не варто викидати. На їх основі можна зварити ароматний гарячий супчик, який припаде до смаку в холодні зимові вечори.

Закінчуємо оформлення смачного салату тертим сиром, різноманітної зеленню. Підсмажені сухарики додають в блюдо перед подачею, щоб вони не вбирали вологу. Салат а-ля «Цезар» не можна перемішувати, а часниковий соус проникне через всі шари, зробить блюдо єдиним цілим!

Легкі новорічні салати без майонезу: крок за кроком з фото

Страви з яловичим мовою — вишукані і смачні! Хрюшки сподобається, якщо в салаті змішаються м’ясні, овочеві інгредієнти, а на тарілці буде красуватися яскраве розмаїття корисних продуктів. Але перш ніж приготувати частування, важливо правильно зварити мову.

Салат з яловичим мовою

Спочатку необхідно ножем поскоблить поверхню язика, а потім занурити його в холодну воду. Варити не менше 2,5-3 годин, і за 40 хвилин до готовності додати лаврушку, перець горошком, морква, цибулину.

яловичий язик

Готовий гарячий мову поміщаємо в холодну воду. Знімаємо верхню плівку. Остужаем язичок, відкладаємо для приготування різноманітних страв.

чистимо яловичий язик

На замітку! Бульйон, в якому варилася мова з овочами, дуже смачний, корисний. Це дієтичний супчик, який обов’язково сподобається дорослим і дітям!

Для святкового столу в 3 кроки сформуємо ідеальний салатик:
На велике блюдо викладаємо тоненькі скибочки мови. Прикрашаємо зеленню, помідорами чері, часточками варених яєць.

ріжемо яловичий язик ножем

У центр викладаємо суміш з подрібнених варених овочів: картоплі, моркви, селери. Для пікантності додаємо в салат нарізані соломкою солоні огірки.

салат з яловичого мови

Заправляємо салат сумішшю з 9% оцту і оливкового масла. За бажанням додаємо до соусу 2 столові ложки нежирної сметани.

Ми залишаємо салат на 10-15 хвилин для просочення, потім подаємо яскраве частування на радість голодним гостям.

Салати без майонезу відмінно підходять для святкового вечора. Вони корисні для травлення і готують шлунок до прийняття складних гарячих страв.

Легкий салатик з ягодою-малиною

Неймовірно яскравий новорічний салат виходить з обсмаженої курячої печінки, груші, малини.

У салаті незвичні господаркам інгредієнти:

  • 0,5 кг курячої печінки;
  • 2 груші;
  • 1 цибулина;
  • жменю замороженої малини;
  • в соус — по 2 ст. ложки оливкової олії і 9% червоного винного оцту, спеції;
  • зелень і кедрові горішки для посипання.

Готуємо смачний вишуканий салат в три етапи:

  1. На сковорідці обсмажуємо подрібнену цибулю, великі шматочки курячої печінки. Ми залишаємо до повного охолодження.
  2. Малину розморожуємо. Злегка проварюємо з цукром.
    На великому блюді розкладаємо свіжу зелень, тонкі скибочки груші, шматочки печінки з цибулею, ягідки малини.
  3. Поливаємо інгредієнти остреньким соусом, малиновим сиропом, прикрашаємо кедровими горішками.

салат з малини

До застілля подаємо по-справжньому вишуканий салат, як то кажуть, пальчики оближеш. Густий насичений смак печінки ідеально розбавляється свіжістю зелені, кислинкою, солодкістю фруктів.

Швидкий салат з тунцем

Наступне блюдо — моментальний салат з тунцем і квасолею готується буквально за 5-7 хвилин.

салат з тунцем

  1. Запам’ятовуйте 4 кроку швидкого приготування:
    У велику миску рвемо свіжий салат і кілька листочків шпинату.
  2. Закидаємо зернятка квасолі і м’який тунець разом з соком.
  3. Огірки очищаємо від шкірки. Нарізаємо кубиками, разом з подрібненими помідорами чері відправляємо в салат.
  4. Додаємо трохи тоненько нарізаного ріпчастої цибулі і, якщо блюдо сухувато, заправляємо його оливковою олією і розведеним оцтом.

Царице 2019 року свинці і всім гостям обов’язково сподобається насичений салат з рибкою, з різноманітною свіжою зеленню. А у господині будуть просити рецепт, щоб приготувати такий же смачний салатик на найближчі вихідні.

Різдвяний вінок — рецепт без майонезу

Підготуємо всі необхідні продукти, щоб викладати шарами новорічний салат.

салат

  1. Натираємо на тертці 3 вареної моркви, 3 картоплини, 3 яйця, 2 свіжі огірки.
  2. Навколо стаканчика викладаємо картоплю, зверху консервований тунець або іншу консерву.
  3. Змащуємо шар соусом зі сметани, солі, гірчиці. Третій шар — морква, четвертий — яйця. Шари просочуємо сметаною.
  4. Викладаємо освіжаючий продукт — огірок, попередньо віджатий. Зайва волога зіпсує салат. Завершальний шар — картопля.

Прикрашаємо салат гілочками кропу по колу, помідори черрі, крапельками майонезу.

Рецепти новорічних салатів з кальмарами і креветками

Корисні страви з морепродуктами насичені легкозасвоюваним білком, жирними кислотами, вітамінами і мікроелементами. Дієтичні салати-мікси з кальмарами, креветками, восьминогами, ніжною червоної рибкою і овочами поживні і неймовірно смачні.

рецепт перший

Приготуємо новий відмінний салат з корисних інгредієнтів:

  • 1 тушка кальмара;
  • 250 г варених очищених креветок;
  • 2 авокадо;
  • 2 помідори;
  • У соус — вершки, гірчиця, лимонний сік, сіль, перець.
  • Зелень — свіжий базилік.
  1. Кальмара перед варінням очищаємо від нутрощів, хорди і шкурки. Відварюємо в солоній воді не більше 3 хвилин! Відкидаємо в холодну воду, охолоджуємо і нарізаємо на тонкі смужки.
  2. У великій круглій мисці змішуємо всі інгредієнти — кальмари, креветки, кубики авокадо і помідори без соковитою серцевини.
  3. Заправляємо блюдо тягучим соусом і прикрашаємо листочками базиліку. За бажанням для яскравості і смаку закидаємо в миску зернятка солодкої кукурудзи.
  4. Вийшло красиво, соковито, смачно! Готуйте з задоволенням і насолоджуйтеся!

салат з кальмарами, авокадо, креветками

Пробували знаменитий морський салат «Нептун»? Якщо немає, то настійно раджу приготувати і пригостити рідних на новорічне свято. Початківці домогосподарки часто запитують, як вибирати креветки для салату. Якщо в упаковці рожеві пухкенькі креветочки, то вони вже пройшли термічну обробку і з ними не доведеться возитися. Просто потримати хвилинку в підсоленій гарячій воді і можна відправляти в салатик. А якщо креветки сірі, то в залежності від розміру їх слід відварити в киплячій підсоленій воді протягом 3-5 хвилин.

«Нептун» — рецепт другої

Приготуємо відмінний салат «Нептун» з доступних продуктів:

  • 250 г кальмарів;
  • 250 г креветок;
  • 200 г крабових паличок;
  • 1 варене яйце;
  • 1-2 ст. ложки червоної ікри;
  • Майонез і спеції.

У підсоленій воді відварюємо кальмарів і креветки не довше 2-3 хвилин.

кальмари відварюються у воді

Відкидаємо, охолоджуємо, і очищає від шкурок і панцира. Нарізаємо кальмара смужками, а крабові палички кубиками, яйце ділимо на білок і жовток, подрібнюємо їх окремо.

кальмари нарізаємо в салат

Змішуємо інгредієнти в глибокій мисці — кальмари, креветки, крабові палички, білок.

змішування інгредієнтів салату

Заправляємо блюдо майонезом. Перемішуємо, прикрашаємо поверхню жовтком із зернятками червоної ікри.
Зі спеціями потрібно бути обережними! Ікра і майонез віддають страви досить солі.

салат з креветками

На смак і колір салат просто чудовий, а гостей здивує багатство морських інгредієнтів, красива святкова подача.

Новорічний салат королівський: ніжний, смачний (просто тане в роті)

Салат з морепродуктами виходить ніжним завдяки дивно простому, але смачному соусу. Читайте секрет приготування прямо зараз.

Інгредієнти:

  • відварені яйця — 3 шт .;
  • відвареної великий картопля — 1 шт .;
  • твердий сир — 150 г;
  • крабові палички — 1 двохсотграмова упаковка;
  • очищені креветки — 250-300 г;
  • майонез — 2/3 склянки;
  • ікра мойви подкопчённая — 1 скляна баночка.

Порцію майонезу і ікру мойви з’єднуємо в одній ємності. Перемішуємо. Соус для салату готовий. Викладаємо масу в кулінарні мішечки.

соус для салату

Форму для торта (без дна) встановлюємо на святкове блюдо. На дно викладаємо терту картоплю. Наносимо сітку майонезного соусу.

шар картоплі

Другим шаром викладаємо сир, протертий на середній терці. Наносимо шар соусу.

шар яєць

Далі йдуть яйця з просоченням. А потім крабові палички, протерті в крихту. Просочення на завершальному шарі разравниваем, нам потрібен рівний шар.

королівський салат

Прикрашаємо салат креветками і маслинами. Смачного.

Салат-суші 2020 року — новорічний варіант приготування

А що робити, якщо немає можливості купити чорну і червону ікру навіть до найголовнішого свята року? Вихід є. Прикрасьте салат-суші імітованої ікрою. Вийде шикарний закусочний торт.

салат-суші

  • круглозёрний рис — 1 склянка;
  • авокадо — 1 шт .;
  • сирний сир — 150 г;
  • яйце — 3 шт .;
  • креветок — 8 шт .;
  • червона і чорна імітована ікра — по 100 грам;
  • крабові палички — 100 г;
  • сьомга — 150 г;
  • норі — 6 аркушів.

Для заправки:

  • рисовий оцет — 2 ст. ложки;
  • сіль і цукор — по 0,5 ч. ложки;
  • чорний перець для омлету.

салат-суші покроково

  1. Промиваємо рис в семи водах, відварюємо. Сіль, цукор і рисовий оцет змішуємо.
  2. Збиваємо 3 яйця з сіллю і чорним перцем. Смажимо дві порції омлету.
  3. Авокадо нарізаємо по уздовж на тонкі слайси. Омлет тонкою соломкою, а крабові палички кружальцями завтовшки 1-2 мм. Відварюємо креветки, а сьомгу нарізаємо.
  4. З водоростей вирізаємо кола по діаметру тортика і прямокутники для окантовки.
  5. У пропарений настояний рис вливаємо суміш з рисового оцту. Перемішуємо, Остуджуємо.
  6. На блюдо встановлюємо форму. Перший шар — лист норі з рисом, потім — крабові палички, лист норі з рисом, шматочки авокадо, шар сирного сиру, лист норі, рис, сьомга, норі з рисом, омлет, сирний сир, лист норі, рис. Відправляємо салат у вигляді торта на 30 хвилин в холодильник.
  7. Знімаємо форму. Смужками водоростей обрамляемо край торта. Прикрашаємо імітованої червоною і чорною ікрою, а також гілочками петрушки.

«Ялинка на снігу» — оригінальна подача

Щоб зробити Ялинку на снігу, ви можете скористатися нашим рецептом або приготувати свій улюблений салат. Головне, не забудьте оформити його в новорічній тематиці. За святковим столом «Ялинка на снігу» займе своє почесне місце.

салат

Інгредієнти:

  • відварений рис — 200 г;
  • яйця — 2 шт .;
  • відварна куряча грудка — 2 шт .;
  • волоські горіхи (очищені) — 1 склянка;
  • сир — 100 г;
  • майонез, сіль, перець, часник — до смаку.

Для прикраси: білок від чотирьох яєць, відварна морква, буряк, зерна граната.

  1. Шматочки курячого м’яса, тертий сир, яйця, відварений рис відправляємо в одну миску, інгредієнти змішуємо.
  2. Волоські горіхи викладаємо в мішечок. Подрібнюємо горіхи за допомогою качалки і обсмажуємо на розпеченій сковороді без масла. Горіхи висипаємо до інших компонентів. Солимо і перчимо, додаємо майонез з часником.
  3. На темне блюдо викладаємо салат у формі конуса. А щоб конус перетворився в ялинку, прикрашаємо її зеленими гілочками кропу. Для краси і правдоподібності викладайте кріп так, щоб гілочки дивилися вниз. Але перед прикрасою не забудьте посипати під ялинку снігу (тертий білок).

Залишилося додати ялинкові прикраси.

Подарунки і зірку рекомендуємо вирізати з овочів, а замість іграшок використовувати яскраві зерна граната.

Квіткова клумба — фірмовий салат від Олени

Хочете здивувати гостей красивим фірмовим салатом? Пропоную оформити закуску у вигляді квіткової клумби.

салат

Ви вже готові до великого списку інгредієнтів і всіляких маніпуляцій? Тоді приступимо!

На замітку! Не любите майонез? Надайте сметані пікантний смак. Зробити це просто: додайте в кисломолочний продукт ложечку гірчиці дижонской.

Для салату потрібно:

  • відварну картоплю — 3 шт.
  • зелене яблуко — 1 шт .;
  • огірки (солоні) — 3 шт .;
  • відварна яловичина — 300 г;
  • банка консервованого горошку;
  • майонез — до смаку.

1. Для млинчиків візьмемо 4 яйця, столову ложку борошна, трохи солі та соди. Для начинки №1 — сир бринза, часник, горіхи. Для начинки №2 — сир Хохланд, часник, кріп, майонез.

2. Готуємо тісто для млинців. Борошно, сіль, соду (на кінчику ножа) висипаємо в ємність, туди ж розбиваємо яйця. Суміш збиваємо вінчиком до повітряної піни. Розігріваємо олію. Ділимо рідке тісто навпіл. Випікаємо на великій сковороді два млинчика.

Готуємо для млинців 2 начинки:

  • 200 г бринзи розрізаємо на дрібні кубики, 50 г волоських горіхів подрібнюємо в крихту. Додаємо зубок часнику розчавленого. Заправляємо сметаною або майонезом.
  • Пачку сирного сиру Хохланд, кріп, часник і майонез змішуємо в одному посуді. Відставляємо сторону.

3. Перший млинець змащуємо першої начинкою. Закручуємо млинець в трубочку, але не туго. Інший млинець змащуємо другий начинкою, також звертаємо трубочкою.

4. Беремо глибоку миску, в ній будемо формувати клумбу. Застеляємо миску харчовою плівкою так, щоб звисали краю. Нарізаємо фаршировані млинчики на однакові шматочки. Дно і краї посуду викладаємо рулетиками з різними начинками. Між рулетиками посипаємо зеленню.

5. Викладаємо шар тертої картоплі (2 штуки), шар огірочка. Змащуємо майонезом. Далі йде шар м’яса, тертого яблука (без соку), зелений горошок. Наносимо сітку майонезу, посипаємо тертим картоплею. Ємність накриваємо харчовою плівкою. Салат відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

6. Дістаємо салат, накриваємо його тарілкою і перевертаємо. Квіткову галявину разом з тарілкою перекладаємо на велике плоске блюдо, укладене листям салату.

7. Приступаємо до прикраси клумби. У центр кожного рулетика вставляємо по червоній ягідці, обкладає половинками черрі, шматочками свіжого огірка, гілочками зелені і яскравого болгарського перцю.

Вийшла невимовна краса! Погодьтеся, такий квітковій галявині будуть раді гості, особливо в новорічну ніч. Смачного.

«Перший сніг» — рецепт салату, який попросить кожен гість

Листковий салат готується за 10-15 хвилин, з вигляду нагадує перший сніг. На кожен продуктовий шар накладається майонезна сітка.

салат

Всього 4 шари:

  1. куряче м’ясо;
  2. рубаний волоський горіх;
  3. твердий тертий сир;
  4. яйця.

У центрі розташуйте жменю кишмишу або маслин для додання страві кольорового контрасту. З сирної крихти зробіть сніжинки.

Салат з корейською морквою «Годинник» (дуже смачний новорічний рецепт)

Черговий рецепт придуманий саме для новорічного столу. Салат не тільки оригінально оформлений, він ще дуже смачний.

Нам знадобиться:

  • філе курки — 300 г;
  • сир — 150 г;
  • морква по-корейськи — 150 г;
  • відварна морква — 2 плоду;
  • зелена цибуля для прикраси;
  • майонез для просочення.

Курочку подрібнюємо, а сир натираємо. Білки відділяємо від жовтків. Жовтки розминаємо виделкою, а білок натираємо на тертці.

жовток

За допомогою кулінарного кільця (можна відрізати дно у пластмасовій банки з-під майонезу або солодкої вати) збираємо салат шарами, промазуючи кожен шар майонезом.

салат шарами

Черговість шарів така: курка, морква, жовтки, сир, білки. Продукти не приминає, останній шар вирівнюємо силіконової лопаткою.

Відварену моркву нарізаємо на 12 кружечків. За допомогою пробки від пляшки або пристосуванням для видалення серцевини яблук вирівнюємо кружечки.

морква

З іншого морквини вирізаємо дві стрілки. Цифри викладаємо з пера зеленої цибулі.

салат Годинники

Нехай салат настоїться в холодильнику 3-4 години.

«Пурпурова троянда» — новий салат на Новий рік 2020 з оселедцем і кальмарами

Шокувати гостей просто з блюдом під назвою «Пурпурова троянда». Незвичайний салат готується швидко і просто. Хозяюшке не доведеться проводити кілька годин на кухні, а результат вийде приголомшливим!

троянда салат

Інгредієнти:

  • відварна морква — 1 шт .;
  • відварну картоплю — 2 шт .;
  • філе оселедця — 300 г;
  • кальмар консервований шматочками або кружальцями — 1 банка;
  • відварений буряк (маленька або середня) — 2-3 шт .;
  • цибуля-ріпка — 1 шт .;
  • оцет 9% — 1 ст. ложка;
  • салатні листя — для прикраси;
  • кріп — 2-3 гілочки.
  1. Нарізаємо цибулю, заливаємо його маринадом з 1 ст. ложки оцту і 2 ложок води.
  2. Картопля, морква, буряк нарізаємо дрібними кубиками. Оселедець, консервований кальмар рубаємо на шматочки.
  3. Беремо салатник. Туди відправляємо картопля, морква, кальмари, оселедець, буряк, віджатий маринована цибуля, трохи кропу. Перемішуємо з додаванням майонезу.
  4. Візьмемо святкове блюдо, по колу укладемо листя салату, а в центр викладемо салат, формуючи його горочкой.
  5. Частину, що залишилася буряк нарізаємо напівкружечками. Формуємо троянду. Салат можна подавати до столу. Поєднання оселедця і кальмарів перевершать усі сподівання.

Салат на Новий рік 2020 незрівнянно смачний — відео

Як прикрасити салат на Новий 2020 рік: фото

Найпростіший салат з доступних інгредієнтів справить незабутнє враження на присутніх завдяки оригінальній подачі.

Ось кілька ідей, як красиво піднести гостям святкове новорічне блюдо.

Нехай 31 грудня на столі будуть чарівні годинник з яєць, веселий Дід Мороз з крабових паличок і пухнастий вінок з кропу. А веселі сніговики і червоні зірки радують щасливу, збуджену святом дітлахів.

новорічний салат у вигляді діда морозу

новорічний салат у вигляді шишки

новорічний салат у вигляді вінка

новорічний салат у вигляді Снігура

новорічний салат у вигляді свічки

салат у вигляді кошики

салат у вигляді рибки

салат окуляри

салат з поросятами

На закінчення, до задоволення моїх читачів, короткий відеоролик. Знаменитий шеф-кухар Ілля Лазерсон за 8 хвилин навчить готувати оригінальну шубу і покаже, як подавати страву до новорічного столу.

Читайте рецепти, Чаклуйте на кухні із задоволенням і експериментуйте з оформленням страв. Запрошуйте на свято друзів і родичів, діліться з ними посиланнями на наші смачні і корисні сторінки. Нехай гостей на Новий рік буде багато, в два рази більше щастя, радості, посмішок. Будьте здорові всі 365 днів на рік білої металевої Пацюки!

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector