Швидка піца за 10 хвилин на сковороді: 7 рецептів в домашніх умовах

Hello, my dear friends! Виходжу на світовий рівень! Нехай мої сторінки з корисними рецептами читають в різних країнах блакитної планети.

Уявляю блюдо тим, хто не любить готувати, але любить смачно поїсти.

Покроковий рецепт піци на сковороді, яка готується за 10 хвилин, сподобається студентам і молодим господарочкам, до яких несподівано нагрянули гості. Легкі, смачні піци самим втомленим читачам, любителям після роботи відпочити, посидіти з їжею за комп’ютером і перед телевізором.

Піца на сковороді по дуже швидкому рецептом за 10 хвилин

Перший рецепт на кефірі з мінімальним набором інгредієнтів. Процес приготування з фото навчить кашовар навіть юного кухаря 7-класника. Набридли борщі і котлети, захотілося чогось незвичайного, різнобарвного, смачненького?

Фартушок! Зараз будемо творити!

Дістаємо з засіків:

  • борошно — 120 г;
  • кефір — 120 г;
  • яйце — 1 шт;
  • оливкова олія — ​​1 ст. ложку;
  • сіль і соду по щіпці.

У начинку: кетчуп, половинку цибулини, помідор, 2-3 грибочки, оливки, ковбаску копчену, укропчик, сир.

Рецепт на кефірі

  1. У великій мисці змішаємо борошно, сіль, соду.
  2. Розіб’ємо туди ж яйце, додамо ложку оливкової олії і кефір.
  3. Зіб’ємо інгредієнти віночком і отримаємо тісто, схоже на густу сметану.
  4. Смажена сковорідку рослинним маслом. Виллємо туди масу, акуратно розрівняти тісто лопаткою.
  5. Поки корж буде підрум’янюватися з одного боку, підготуємо начинку.
  6. Тоненько нарізаємо помідор, цибулька, грибочки, оливки, ковбаску. Подрібнимо зелень, а сир натерти на крупній тертці.
  7. Лук з грибами краще злегка підсмажити, тоді піца приготується набагато швидше!
  8. Перевернемо підсмажену коржик на іншу сторону. Смажена її кетчупом.
  9. Слідом викладемо смачні інгредієнти — грибочки з цибулею, помідори, оливки, кружечки ковбаски, натертий сир.
  10. Прісиплем красу кропом, накриємо кришкою. Потім на повільному вогні до повного розплавлення сиру.

Вийшло справжнє смакота! Тісто тоненьке, хрустке, а начинка соковита, ситна і смачна. Рекомендую!

Домашній рецепт приготування піци без сметани

Рецептів приготування швидкої піци на сковорідці безліч. Дійсно, при наявності бажання і різних смачних інгредієнтів для начинки, за 10 хвилин приготуватися повноцінне ситне блюдо.

Пропоную освоїти бюджетний рецепт без сметани і кефіру. Не завжди в холодильнику знайдуться свіжі молочні продукти, обійдемо майонезом. Приготуємо смачну піцу на радість улюбленим домочадцям.

піца

Інгредієнти найпростіші:

  • борошно — 7 ст. ложок;
  • яйця — 2 шт;
  • майонез — 5 ст. ложок;
  • сіль — 0,5 ч. ложки;
  • начинка — кетчуп, варена ковбаска, сир і зелень.

Процес приготування швидкий і легкий!

Змішаємо борошно, яйця і майонез до однорідної пишної маси. Виллємо тісто на сковорідку з олією. Смажена коржик кетчупом або томатною пастою.

тісто

Варену ковбаску нарізати кубиками, смужками. Викладемо на тісто. Прісиплем зверху натертим сиром.

сир з ковбасою

Включаємо газ на середню потужність, накриваємо сковорідку прозорою кришкою. Стежимо за красивим процесом приготування піци.

Коли окраєць тесту підрум’яняться, а сир перетвориться в блискучу тягучу масу, вимикаємо газ. Ми залишаємо страву ще 5 хвилин протоміться під кришкою.

Подаємо красиво на блюді з вкрапленнями свіжої ароматної зелені. Приємного всім апетиту!

Швидка картопляна піца

Картопляна піца — не зовсім піца. Блюдо більше схоже на великий білоруський Драннік з ситної, соковитою начинкою. За смаком анітрохи не поступається «двоюрідної сестрички» з тіста. А хто пробував — в повному захваті!

Давайте приготуємо і переконаємося, картопляна піца гідна увійти в довгий список шедеврів домашньої кулінарії.

Знадобиться мінімум інгредієнтів:

  • картопля — 3-4 шт;
  • яйце — 1 шт;
  • борошно — 2 ст. ложки;
  • сіль, перець, зелена цибуля;
  • соус — томат, сметана, гірчиця.

Начинка — ковбаса копчена, болгарський перець, помідори, сир.

  1. Почистимо картоплю і натріть її на крупній тертці. Відіжміть зайвий сік. Змішаємо масу з яйцем, борошном, спеціями.
  2. Перемішаємо картопляне тісто. Викладемо його рівним шаром на змащену сковорідку. Для краси і смаку прісиплем рубаним зеленою цибулькою.
  3. Коли корж знизу підрум’яниться, подденем її лопаткою, акуратно перевернемо. На підсмажений бік нанесемо томатно-сметанний соус з гірчицею. Красиво викладемо начинку.
  4. Спочатку кружечки ковбаси, потім колечка перчика, часточки помідор. Зверху прісиплем натертим сиром. Накриємо сковорідку кришкою до повного його розплавлення.

Вийшло соковито і смачно! Приємного хрускоту, дорогі кулінари!

Рецепт піци Хвилинка на сметані з грибами

Ароматна піца з грибами займає перше місце в рейтингу найшвидших страв. Свіжі або мариновані грибочки дають особливий італійський смак і апетитну зовнішню привабливість.

Підготуємо продукти:

  • борошно — 9 ст. ложок;
  • сметану — 4 ст. ложки;
  • майонез — 4 ст. ложки.

піца з грибами

У начинку — смажені шампіньйони, помідори, болгарський перець, цибуля, солоні огірки, сосиски, сир.

Замішані тісто до однорідної маси без грудочок. І викладемо його рівним шаром на змащену сковорідку.

піца з грибами

Зверху закинемо смажені грибочки, нашатковану цибулю, болгарський перчик кільцями, соломку з солоних огірків, кружечки помідор, терті сосиски.

піца з грибами

Яскраве розмаїття присипаємо натертим сиром. Залишимо піцу під кришкою на повільному вогні на 15 хвилин.

піца з грибами

Коли сир повністю розплавиться, піца придбає закінчений апетитний вигляд. Раджу приготувати! Приємних смакових відчуттів!

піца з грибами

Лінива піца на сковороді на кефірі

Давайте порадуємо діток від 5 до 15 і приготуємо смачні міні-піци з фантазією. Апетитний сніданок обов’язково підніме їм настрій. Похід в школу і в дитячий сад стане набагато веселіше.

швидка піца

В 7 ранку влаштуємо свято на кухні.

Дістанемо продукти:

  • кефір або йогурт — 1 стакан;
  • борошно — 2 склянки;
  • сіль і соду — по 0,5 ч. ложки;
  • в начинку — гриби, помідори, сметану, сир і зелень;
  • шматочок вершкового масла.

Замісити м’яке тісто, замотали в плівку і закинемо в холодильник на 10-15 хвилин.

Порада від господині! Тісто на кефірі зберігається в холоді 48 годин. Бажано заздалегідь його заготовити і вранці радувати дітвору горяченькой смачною піцою.

Охолоджене тісто ділимо на три частини. Розкачуємо в гуртки. Кладемо кола на суху сковорідку. Підрум’янюємо з двох сторін.

Друга порада від господині! Випікати піцу краще без масла на чавунній сковорідці. Тоді за смаком вийде справжнє італійське блюдо з кам’яної печі і без просочення олією.

Змащуємо гарячі коржі шматочком вершкового масла. Викладаємо на них начинки:

  1. 1 гурток — присипаємо крупною сіллю, нарізаною петрушкою, тертим сиром.
  2. 2 гурток — оформляємо сметанкою, обсмаженими печерицями з сиром.
  3. 3 гурток — прикрашаємо томатною пастою або тертим помідором, солимо, накриваємо сиром.

Коржі з начинкою залишаємо під кришкою на 3-5 хвилин до повного розплавлення посипання. Подаємо красиво на великому блюді. Тішимо дітвору ситним італійським сніданком.

Рекомендація! Багато домогосподарки замість тесту використовують черствий хліб. Розрізають батон уздовж, виймають м’якуш. Наповнюють хлібні човники різноманітною начинкою. Випікають не більше 5-7 хвилин.

Виходить смачно, економно, швидко!

Смачна піца за 10 хвилин на сковороді з хрусткою скоринкою

Слідом за борошняними і картопляними стравами готуємо піцу — королівський омлет. Оригінальний рецепт представлений дівчинкою-підлітком, яка радує вранці батьків пишною і ситної яєчнею.

піца з скоринкою

У складі омлету-піци:

  • булка хліба;
  • 4 яйця;
  • 2 цибулини;
  • 3 сосиски і шматочок ковбаси (шинки);
  • помідори;
  • сир;
  • зелень, спеції і масло рослинне.
  1. На сковорідці обсмажуємо цибулю з помідорами, за бажанням додаємо гуртки болгарського перцю.
  2. Яйця збиваємо в мисці, приправляємо і туди ж відправляємо кубики нарізаного батона. Хліб вбере в себе яєчну масу, і зіграє роль тесту в нашій майбутньої піці.
  3. Сосиски нарізаємо кружечками, а ковбасу соломкою.
  4. До тушкованих овочів на сковорідку спочатку відправляємо сосиски і злегка їх підсмажуємо. Потім закидаємо туди яєчно-хлібну масу. Ретельно перемішуємо.
  5. Розрівнюємо отриманий пишний шар на сковорідці — він послужить основою піци.
  6. Слідом завантажуємо шинку, зелень, сир. Рівномірно розподіляємо начинку. Накриваємо сковорідку кришкою до повної готовності піци.

Королівський омлет готовий! Пора всіх кликати до столу і насолоджуватися смачним гарячим сніданком.

Неймовірно смачна піца за 10 хвилин

Смачна піца — ворог стрункої фігури? А ось і ні! Хитрі домогосподарки, спортсменки, дівчата-моделі давно навчилися готувати дієтичну піцу, яка ніяк не шкодить тоненькою талії.

З продуктів будуть потрібні:

  • Сир — 3 ст. ложки
  • Яйця — 2 шт
  • Висівки — по 3 ст. ложки пшеничних і вівсяних
  • Кукурудзяний крохмаль — 1 ст. ложка
  • Сода і сіль — по щіпці
  • Оливкова олія — ​​1 ст. ложка

У начинку — кетчупу трохи, помідори, гриби, болгарський перець і сир.

Приготуємо тісто.

У великій мисці розітріть сир і яйця до однорідної маси. Засиплемо туди ложку крохмалю, по 3 ложки пшеничних і вівсяних висівок, трохи оливкового масла, сіль і соду.

яйця

Ретельно перемішати і дамо тісту настоятися протягом 10-15 хвилин!

Включаємо піч на середній вогонь, сковорідку злегка змащуємо маслом і викладаємо на неї набряклі тісто. Накриваємо кришкою і чекаємо, коли окраєць основи трохи підрум’яняться.

Пательня

Коржик акуратно піддягаємо лопаткою і перевертаємо. Злегка змащуємо корж кетчупом або томатною пастою, викладаємо начинку — тоненько нарізані гриби, часточки помідор, соломку болгарського перцю і натертий сир.

Господиня рекомендує! З начинкою можна імпровізувати. В рецепт додають тунець, варені яйця, курячу грудку, нежирну шинку, разом з сирною посипкою закидають різноманітну зелень.

Накриваємо піцу кришкою і готуємо ще 10-15 хвилин до повного розплавлення сирної скоринки. Вийшла пишне, на вигляд красиве і корисне блюдо без шкоди стрункою фігурці.

Насолоджуйтесь смачним продуктом! І не забувайте побільше гуляти на свіжому повітрі!

дієтична піца

На закінчення традиційне відео з youtube, де відомий кулінар Ольга Матвій детально і зі смаком розповість, як готувати піцу із залишків різних продуктів.

Девіз апетитного страви — все змішала і на сковорідку! Виходить на вигляд красиво, а на смак просто кулінарне свято!

Кілька корисних порад від кухаря допоможуть приготувати по-справжньому ситне презентабельне блюдо:

  1. Інгредієнти тесту краще збивати міксером, тоді коржик вийде пишною і повітряної.
  2. В основу бажано додати улюблені спеції, наприклад, мускатний горіх, корицю, червоний перець, тоді блюдо придбає новий незвичайний аромат.
  3. У начинку підуть будь-які продукти, але важливо дотримати баланс. Рівномірно додати м’ясних, овочевих і солодко-кислих інгредієнтів. Обов’язково присипати зеленню!
  4. Соковитість і насиченість піци досягається за рахунок томатного соусу, слідом за ним йде шар сиру, і після інгредієнтів начинки знову шар сирної посипання. Продукти запечатаному між розплавленими шарами.
  5. Готувати піцу слід під прозорою кришкою. У процесі приготування її не знімати, а уважно стежити за рум’яними окраєць тесту і розплавленим сиром.

Покроковий процес приготування дивіться у відеоролику. Задоволення гарантую!

Дорогі мої читачі, кулінари, домогосподарки і просто любителі смачно поїсти! Вам сподобалися рецепти? Залишайте відгуки під статтею, діліться ссилочку з друзями в соціальних мережах. Буду рада знову і знову радувати вас корисними смачними рецептами.

Заходьте частіше на мої сторінки і забирайте іскорки позитиву. Я із задоволенням буду ділитися з вами добрими порадами, секретами і маленькими смачними радощами.

Ловіть удачу за хвіст! Поки що!

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector