Бутерброди на Новий 2019 год | новорічні рецепти

Практично жодне святкове застілля не обходиться без гарячих і холодних закусок. Домогосподарки вже цікавляться питанням, які смачні бутерброди подати на Новий 2019 рік, щоб здивувати і порадувати гостей і домочадців. Це відмінна можливість для прояву оригінальних ідей і фантазій. Саме з сендвічів і канапе починається будь-яка трапеза, щоб гості молі вгамувати початковий голод в очікуванні гарячого.

сендвічі

З рибою та ікрою

Дуже зручно їсти закуску «на один зубок», не забруднивши руки. Для її приготування найчастіше використовують рибні консерви: шпроти, тунець, сайру, оселедець, скумбрію. Попередньо рибу ретельно очищають від кісточок, зливають масло або іншу заливку. Розглянемо найпростіші рецепти рибних бутербродів на Новий 2019 рік.

Чорний хліб зі шпротами

Бородинський хліб нарізають невеликими скибочками. За бажанням їх підсушують в духовці. Кожен шматочок змащують тонким шаром вершкового масла або майонезом. Укладають кружечки свіжих помідорів. Окремо відварюють кілька курячих яєць і подрібнюють. Накладають яйця горочкой близько помідора. На нього викладають по 1 рибку. Замість помідорів деякі господині беруть шматочки солоного огірка, посипають міні-закусочкі тертим сиром і запікають перед самою подачею на стіл. Хоча вони і в первісному вигляді виглядають апетитно і привабливо, особливо якщо прикрашені гілочками петрушки.

Новорічні бутерброди зі шпротами

Червона риба на житньому або білому хлібі

Це святкові і смачні бутерброди на Новий 2019 рік, для приготування яких беруть будь-який сорт червоної риби, наприклад, горбушу, сьомгу або форель. Її нарізають тонкими слайсами. Намазуванням є вершкове масло, плавлений сир, майонез. Їх можна змішати з ікрою тріски або сайди. Червону рибку укладають на шматочки хліба.

Прикрашають закуску свіжим огірком або помідором, посипають дрібно нарубаної петрушкою, базиліком або зеленою цибулею. За бажанням приправляють чорним перцем. Червона риба відмінно поєднується з адигейським сиром, сметаною з часником, лимоном, сиром фета, авокадо, в’яленими томатами. Варіантів для дивовижною закуски безліч.

Бутерброди з червоною рибою

Тости з консервованим тунцем

Такі закусочні міні-тости не менше хороші, ніж дорогі страви з морепродуктами і іншими морськими делікатесами. Шматочки хліба підсмажують на сковорідці-гриль або простий сковороді. З тунця попередньо зливають всю рідину і розминають виделкою. Одну сторону тостів натирають часником. Зверху викладають тунець. Перед подачею посипають дрібно нарізаною зеленою цибулею, прикрашають шматочками огірка, помідора або консервованими оливками. При бажанні можна додати руколу, яйце і свіжі томати.

Тости з консервованим тунцем

Багет з червоною ікрою

Баночку червоної ікри до свята купує практично кожна господиня. З цим делікатесом виходять цікаві і смачні бутерброди. Вони виглядають апетитно і служать відмінним доповненням до гарячих і холодних страв і спиртних напоїв. Для приготування бутербродів на Новий 2019 рік буде потрібно білий багет. Його змащують особливої ​​сумішшю з майонезу, часнику і подрібненого вареного яйця. Повинна вийти однорідна густа маса. Замість часнику яєчну масу приправляють чорним перцем і сіллю. Її наносять на хлібні скибочки тонким шаром. Укладають зверху півкільця свіжого огірка, тоненькі дольки лимона. Червону ікру накладають посередині невеликої горочкой. Смачна святкова закуска готова!

Бутерброди з червоною ікрою

Тости з вареними креветками

Дану закуску обожнюють любителі морепродуктів. Вона виглядає приголомшливо і прикрасить будь-яке новорічне застілля. Для приготування страви відварюють 10-15 штук тигрових креветок (в підсоленій воді) і підсмажують до рум’яної скоринки на сковорідці. Саме цей сорт виглядає в готовому вигляді максимально презентабельно і апетитно. Потім дрібно нарізають помідори, попередньо знявши з них шкірку. Додають часник, дрібно порізані маслини. Помідорову суміш викладають на підсмажені тости. Зверху викладають креветку. В якості додаткового декору підійде гілочка базиліку, петрушки або кропу.

Тости з вареними креветками

З м’ясом, сиром і ковбасою

Найпопулярніші варіанти готуються з класичної вареної ковбаси, відвареного або копченого м’яса. Це може бути куряча грудка, свинина, індичка, яловичина. М’ясо попередньо запікається з ароматними травами або відварюється в бульйоні. Нарізається слайсами і доповнюється всілякими овочами.

Гарячі гамбургери з м’ясом

Невеликий шматочок шинки або будь-якого запеченого м’яса дрібно нарізають. Додають трохи майонезу, мариновані гриби або солоні огірки. Густу м’ясну намазку розкладають на кожен шматочок хліба. Зверху присипають натертим сиром і відправляють в мікрохвильовку або духовку на 7-10 хвилин. Перед подачею ситні міні-гамбургери прикрашають скибочкою помідора або огірка, свіжою зеленню або маслинами. Замість тертого сиру в поглиблення м’ясної заправки деякі господині викладають шматочок бринзи. Такий варіант закуски виглядає оригінально, а на смак — просто пальчики оближеш!

Гарячі гамбургери з м

Гарячі бутерброди з сиром і ковбасою

Це просте, смачне і ситне блюдо, на приготування якого не потрібно витрачати багато часу і грошей. На бутербродний хліб намазують тонким шаром вершкове масло або м’який плавлений сир. Варену ковбасу і шматочок твердого сиру натирають на крупній тертці. Начинку викладають на хліб і запікають 10 хвилин в розігрітій духовці. Перед подачею прикрашають листком зеленого салату, шматочком помідора, маленьким солоним корнішоном, свіжою зеленню або оливкою.

Гарячі бутерброди з сиром і ковбасою

Ніжні тости з редискою

Це незвичне для багатьох блюдо, але дуже ніжне і пікантне на смак. Гаряча хрустка основа тосту ідеально поєднується з скибочками соковитого редису і прохолодним сметанним соусом. Щоб приготувати соус, несолодкий йогурт або сметану з’єднують зі свіжої подрібненою зеленню. Заправляють сіллю, чорним перцем, за бажанням часником. Потім його відправляють в холодильник на півгодини і намазують на гарячі тости. Зверху розподіляють часточки редису. Це недорога, але смачна і ситна закуска з апетитним поєднанням інгредієнтів.

Тости з редисом

Солодкі новорічні бутерброди

Екзотичні міні-закуски неодмінно припадуть до душі і великим, і маленьким гостям. Їх можна відразу виставляти на стіл або подавати в кінці свята в якості додаткового оригінального десерту. Для їх приготування зазвичай беруть свіжі або заморожені ягоди, фрукти, сметану, Нутеллу, сир, горіхову пасту і домашній мед.

Тости з рікоттою і чорницею

Шматочки хліба підсмажують і намазують м’яким сиром. Рясно посипають свіжою ягодою. Замість чорниці підійде лохина, червона і чорна смородина, журавлина, малина. Бажано, щоб ягоди були свіжими, а не замороженими або консервованими. Останні швидко втрачають форму і виділяють зайву рідину. Поливають ягоди зверху рідким медом і прикрашають солодкі тости листочками м’яти.

Тости з рікоттою і чорницею

Бананова гаряча закуска «Екзотика»

Святкове частування готувати дуже просто. Солодку сирну масу змішують з кокосовою стружкою і білком 1 яйця. Хліб нарізають шматочками і попередньо підсушують в духовці. Один банан очищають і нарізають тонкими шматочками. На хліб намазують сирну масу і викладають бананові часточки. Зверху посипають натертим шоколадом. Ароматні солодкі заготовки запікають у духовці перед самою подачею на стіл протягом 10 хвилин. Якщо немає часу на запікання, бутерброди просто поливають підігрітою в мікрохвильовій печі Нутеллою.

Бананова гаряча закуска «Екзотика»

З яблуками і медом

Це корисне ласощі, яке неодмінно потрібно приготувати на Новий 2019 рік. Воно має відмінний смак і в холодному, і в теплому вигляді. Шматочки порційного хліба намазують медом. Яблуко очищають від шкірки і нарізають часточками. Їх укладають на хліб і злегка приправляють корицею. Десерт відправляють на 8-10 хвилин в духовку. За бажанням прикрашають скибочками шоколаду, волоськими горіхами, часточками інших фруктів.

Тости з яблуками і медом

Солодкі багети з джемом і сухофруктами

Кожну часточку підсушеного в духовці багета змащують вершковим маслом, потім апельсиновим, малиновим, смородиновим або будь-яким іншим джемом. Можна взяти конфітюр або домашнє варення. Дрібно нарізають курагу, чорнослив, додають за бажанням горіхи і родзинки (його попередньо замочують у воді для розм’якшення). Суміш з сухофруктів викладають поверх багетів. Красиво і яскраво виглядають закуски, якщо на них викладати не суміш сухофруктів, а окремо нарізаний чорнослив або курагу.

Солодкі багети з джемом і сухофруктами

Прості бутерброди на Новий 2019 рік не повинні бути великими. Щоб оцінити їх смак, досить зробити 2-3 укусу. Хліб і батон не потрібно різати товстими шматками. На стіл бажано виставляти різноманітні закуски: з рибними та м’ясними продуктами, сиром, свіжими овочами, щоб догодити кожному гостю. Для красивого оформлення використовують будь-які складові — чіпси, грибочки, корнішони, маслини, різноманітну свіжу зелень. Такий додатковий декор надає закусці святковий і апетитний вигляд.

Ссылка на основную публикацию