Італійська Піца На тонкому Тесті: Рецепт (В домашніх умовах, 14 Фото)

Дорогі господині, я приготувала смачну піцу на тонкому тісті. Оголошую тему поста: італійська піца на тонкому тесті — рецепт приготування з фото.

Італійська домашня піца: рецепт з фото на тонкому тесті

Секрет італійської піци перш за все в найтоншому тесті.

Готують його всього з п’яти складових:

  1. борошна;
  2. води;
  3. дріжджів;
  4. масла оливкового;
  5. солі.

Ці прості інгредієнти є в будинку у будь-якої господині. На чотири піци розміром в діаметрі близько 25 см потрібно взяти:

тісто:

  1. півкіло хорошою борошна;
  2. 300,0 мл води;
  3. 10,0 г солі;
  4. 9,0 г дріжджів;
  5. 50,0 мл олії, краще оливкової.

Для начинки:

  1. 450,0 г ковбаси, бажано з додаванням перцю;
  2. 200,0 г сиру, можна будь-кого.

інгредієнти для піци

Для соусу:

  1. 200 г томату;
  2. базилік сухий;
  3. три ст. л. масла;
  4. часник.

інгредієнти для соусу

  • Тісто для піци потрібно замісити на теплій воді. Борошно з’єднати з дріжджами, влити воду, додати 2/3 масла. Руки змастити маслом і добре вимісити тісто для піци.

тісто для піцци

  • Поки тісто підходить, готуємо соус. У томат додати пару зубчиків подрібненого часнику, перцю — за смаком, базиліка чайну ложку. Влити масло і перемішати.

соус для піци

соус для піци готовий

  • Сир натерти на тертці, ковбасу нарізати кружечками.

сир на тертці

  • Через 40 — 50 хвилин тісто для піци розділити на три частини.

три частини тесту

  • Розкачати в тонкий корж круглої форми. Бажана товщина близько 3 мм.

розгортає тісто

  • Тісто дріжджове і під впливом температури воно трохи підніметься.
  • Змастити корж соусом.

змащуємо корж соусом

  • Присипати сиром.

присипаємо сиром корж

  • Шар сиру допоможе зв’язати тісто з шаром ковбаси. Розкласти ковбасу і присипати сиром.

розкладаємо ковбасу

Італійська домашня піца: рецепт з фото на тонкому тесті

Важливо! Перед тим як розкладати начинку, корж краще перекласти на лист пекарської папери, змащену маслом.

  • Перекласти все на деко і відправити в дуже гарячу духовку. Температура + 200 — 210.
  • Готувати піцу близько 10-12 хвилин.

піца на тонкому тесті

шматочок піци

Вийняти готову домашню піцу на тонкому тісті і подати її до столу. Читайте рецепт приготування піци за 10 хвилин.

Ссылка на основную публикацию