Торти на Новий 2020 рік Щура | новорічні рецепти, як приготувати

Для зустрічі Нового року традиційного готується великий стіл з різноманітністю всіляких страв. І, звичайно ж, не обійтися без десерту. Торт на Новий 2020 рік стане відмінним завершенням святкової трапези. Такий десерт вже точно нікого голодним не залишить. Нижче представлена ​​підбірка новорічних тортів — 2020 з фото, які можна легко приготувати в домашніх умовах.

Торт з маскарпоне

Торт на Новий 2020 рік з ніжним вершковим сиром маскарпоне припаде до смаку навіть не особливим любителям солодкого. Цей десерт простий в приготуванні, і стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Рецепт розрахований на форму діаметром 20 см. Для вирізування тіста можна використовувати тарілку або кришку. Духовку слід включати для розігріву перед початком роботи.

Торт з маскарпоне

складові

тісто:

  • цукор — 150 г;
  • борошно — 400 г;
  • яєчні жовтки — 3 шт .;
  • вершкове масло (розтоплене) — 60 г;
  • сметана середньої жирності — 200 г;
  • харчова сода (гашене лимонним соком) — ½ ч.л.

крем:

  • цукрова пудра — 100 г;
  • сметана — 250 г;
  • вершковий сир маскарпоне — 250 г.

приготування

  • У мисці перетерти жовтки і цукор за допомогою ложки, віночка або міксера.
  • Додати сметану і масло. Добре перемішати силіконової лопаткою.
  • У суміш помістити соду, погашену декількома краплями лимонного соку. Перемішати. Дати настоятися 1-2 хвилини.
  • Повільно насипати борошно, замішуючи тісто. Воно повинно вийти не тугим, але і не липким. На початку можна використовувати лопатку, а потім місити руками.
  • Розділити тісто на десять частин.
  • Тісто слід відразу розгортати на пергаменті. Для зручності можна накрити його харчовою плівкою.
  • Корж необхідно трохи проткнути виделкою, і поставити в духовку на 200С. Час випікання близько 5 хвилин.

Приготування торта з маскарпоне

  • Готові коржі повинні охолонути. У цей час можна зробити крем: в скляній мисці змішати сметану і маскарпоне, всипати пудру. Добре збити міксером.

Примітка. Замість маскарпоне можна взяти дуже жирну сметану, але смак вже буде зовсім іншим.

  • Коржі змастити кремом і складати один на інший.
  • Одержаний торт щільно обмотати харчовою плівкою і помістити в холодильник на ніч.

Приготування торта з маскарпоне

  • Прикрасити торт можна цій же вершковою сумішшю, або збити білки, що залишилися, або полити шоколадною помадкою.

«Медовик»

Щоб порадувати гостей на Новий 2020 рік, можна приготувати старий добрий торт «Медовик». Незважаючи на те, що рецептом вже багато років, він не втрачає свою актуальність.

Медовик

Рецепт розрахований на глибоку форму діаметром 20 см.

складові

тісто:

  • курячі яйця — 3 шт .;
  • цукру — 100 г;
  • мед — 4-5 ст.л .;
  • харчова сода — 1 ч. л .;
  • борошно — 150 г.

крем:

  • варене згущене молоко — 250 г;
  • вершки жирністю не менше 30% — 300 мл.

Просочення коржів:

  • тепла вода — 100 мл;
  • мед — 1 ч.л.

приготування

  • Змішати яйця і цукор. Збити їх міксером або віночком до тих пір, поки вони не збільшаться в обсязі і не стануть світлими.
  • У каструлю помістити мед і соду. Потримати їх на повільному вогні 2-3 хвилини, постійно перемішуючи. У результаті повинна вийти медова маса бурштинового кольору.
  • Гарячий мед по одній ложці додати в яєчну суміш. Важливо постійно помішувати масу, щоб яйця не згорталися від високої температури.
  • Поступово додати борошно, просіяне через сито. Тісто важливо постійно перемішувати, щоб воно не втратило свою пишність. Для цього можна використовувати віночок.
  • В результаті має вийти легке повітряне бісквітне тісто.
  • Масу помістити в форму, попередньо змащену маслом. Щоб під час випікання не утворювалося шапочки, слід прокрутити форму з масою за годинниковою стрілкою (повинна вийти невелика воронка в центрі).

приготування медовика

  • Форму поміщають в розігріту духовку і випікають 40-45 хвилин при температурі 160С. Перевірити готовність можна, проткнувши бісквіт дерев’яною паличкою — до неї не повинно нічого прилипати.
  • Поки готується бісквіт, можна зробити крем і просочення.
  • Вершки попередньо потрібно сильно охолодити (можна помістити їх на невеликий проміжок часу в морозилку). Вершки збити міксером зі згущеним молоком до появи стійких піків. Розділити крем на три частини.
  • Просочення: мед добре перемішати з теплою водою.
  • Готовий бісквіт розрізати на три коржі. Кожен змастити просоченням і кремом.
  • Зовні торт обмазати залишилася масою і прикрасити бісквітної крихтою.

приготування медовика

  • Дати настоятися в холодильнику 2-3 години.

морквяний торт

У 2020 році гостей за новорічним столом можна порадувати незвичайним десертом — морквяним тортом. Нестандартний підхід у використанні овоча при приготуванні солодкої страви надає йому незвичайний смак. Десерт виходить ніжним і насиченим, а наявність в ньому моркви не завжди вдається відразу розпізнати.

морквяний торт

Рецепт розрахований на форму діаметром 16 см. У цьому випадку коржі виходять невеликого розміру, але високі. Можна використовувати той же набір продуктів для форми 20-22 см.

Тісто готується досить швидко, тому духовку можна включати в самому почав приготування, щоб вона добре розігрілася.

складові

тісто:

  • морква — 400 г;
  • цукор — 120 г;
  • борошно — 250 г;
  • розпушувач — 1/2 ч. л .;
  • сода — 1 ч. л .;
  • рослинне масло — 100 г;
  • куряче яйце — 2 шт .;
  • горіхи волоські — 80 г;
  • мак — 50 г;
  • коньяк або ром — 2 ст. л .;
  • кориця — 1 ч. л .;
  • сухий імбир — ½ ч. л.

крем:

  • сметана 20% — 350 г;
  • цукор — 50 г;
  • коньяк, лікер або ром — 3 ст. л.

просочення:

  • вода — 150 г;
  • цукор — 50 г;
  • коньяк або ром — 2 ст.л.

приготування

  • У блендері або кухонному комбайні подрібнити морква. Можна скористатися дрібної теркою (для пармезану), але це займе більше часу і сил.
  • Подрібнити волоські горіхи ножем в крихту. Тут використовувати блендер не потрібно, оскільки тоді з горіхів вийде борошно.

Приготування морквяного торта

  • Змішати яйця і цукор. Добре збивати віночком або міксером до тих пір, поки маса не посвітлішає.
  • Додати рослинне масло. Перемішати силіконової лопаткою.
  • В окремій чаші змішати сухі складові: борошно, розпушувач, сода, кориця, імбир.

Приготування морквяного торта

  • З’єднати суху суміш з яєчною.
  • Додати коньяк, подрібнені горіхи, мак та морква. Все дуже добре перемішати силіконової лопаткою. Тісто виходить густе.

Приготування морквяного торта

  • Необхідно розділити масу на три частини, з яких будуть випікатися коржі. Для цього рекомендується використовувати ваги. Візуально можна помилитися в обсязі і тоді коржі вийдуть неоднаковою висоти.
  • Встановити на духовці температуру 180С.
  • На дно форми постелити пергаментний папір. Бока змастити маслом і посипати борошном (надлишки струсити). Вилити частина тесту.
  • Корж випікається 25 хвилин. Готовність перевіряється будь дерев’яною паличкою.
  • Готовим коржам дати охолонути. Після чого обернути їх в плівку і помістити в холод мінімум на 2 години. Краще це робити на ніч.
  • Для просочення використовується сироп: цукор розбавляється водою, доводиться до кипіння, додається коньяк. Щоб випарувався алкоголь, необхідно трохи потримати суміш на вогні.
  • Розділити сироп на три частини. Нижні два коржа слід просочити з двох сторін, а верхній — з одного. Поки вбирається сироп, слід приготувати крем.
  • Необхідно змішати жирну сметану і цукор. Збивати не треба. Додати алкоголь (при бажанні його можна не використовувати).
  • Розділити крем на чотири частини, якщо будуть обмазуватися і борти торта. Якщо немає, то на три частини. Змастити кожен корж. Для зручності складання торта можна використовувати кільце.

Приготування морквяного торта

  • У крем для зовнішнього боку можна додати барвник на свій смак. Для прикраси можна використовувати волоські горіхи, мак та ін.

«Карпатка»

Це дуже смачний торт на основі заварного тесту, яке зазвичай використовують для профитролей або еклерів. Десерт готується просто і швидко, а є його можна вже через годину після приготування.

торт Карпатка

Рецепт розрахований на прямокутну форму 25х40 см.

складові

тісто:

  • вода — 230 мл;
  • вершкове масло — 100 г;
  • борошно — 200 г;
  • курячі яйця — 4-5 шт .;
  • дрібка солі;
  • щіпка цукру.

крем:

  • молоко — 0,5 літра;
  • вершкове масло — 200 г;
  • борошно — 3 ст.л .;
  • картопляний крохмаль — 2 ст. л .;
  • цукор — 130 г;
  • ½ пакетика ваніліну.

приготування

  • У сотейник помістити воду, щіпку солі і цукру.
  • Додати нарізане кубиками масло. Поставити на плиту на середній вогонь до тих пір, поки масло не розтане.
  • Поступово додавати борошно (краще через сито), постійно помішуючи.

Приготування торта Карпатка

  • Коли тісто почне скочуватися в кулю, а на дні почне формуватися скоринка, зняти з плити (повинно пройти близько 3-4 хвилин).
  • Отриману масу помістити в миску і по одному додавати яйця. Необхідно все ретельно перемішувати. Це зручно робити за допомогою стаціонарного міксера (звичайний не підійде) або силіконової лопатки.
  • Маса не повинна бути надмірно рідкою. Її викладають в форму, застелену пергаментним папером.
  • Корж випікається при температурі 200 ° С 25-30 хвилин.
  • Поки можна приготувати крем. У каструлю помістити 100 мл молока, приєднати борошно і крохмаль, ретельно перемішати. Влити молоко, цукор звичайний і ванільний. Варити на середньому вогні, постійно перемішуючи, поки маса не стане густою. Миску з готовим продуктом накривають харчовою плівкою або кришкою і дають повністю охолонути.
  • Масло збити міксером і поступово додавати в нього остиглий крем.
  • Готовий корж розрізати вздовж на дві частини.
  • Змастити нижню частину кремом і накрити верхньою.

Приготування торта Карпатка

  • Помістити в холод на 1 годину. Готовий десерт посипати цукровою пудрою.

Чізкейк з бананом без випічки

Це, напевно, найпростіший і корисний десерт, який буде радувати і дорослих і дітей. Крім того, він готуватися без використання духовки. Тому в духовий шафа не буде вибудовуватися черга з страв. Однак, десерт потрібно готувати бажано за добу, щоб він зміг придбати необхідну форму.

Чізкейк з бананом без випічки

Рецепт розрахований для форми діаметром 20 см.

складові

  • пісочне печиво — 250-300 г;
  • вершкове масло (розтоплене) — 70 г;
  • цукор — 120 г;
  • сметана — 150 г;
  • сир — 400 г;
  • вода — 100 г;
  • желатин — 20 г;
  • банани — 3 шт .;
  • шоколадний топінг.

приготування

  • Печиво подрібнити в крихту блендером або качалкою.
  • У крихту влити олію, замісити своєрідне тісто.
  • Дно форми застелити пергаментним папером. Добре утрамбувати крихту. Це буде основа.
  • Поставити в холодильник.
  • Желатин висипати в миску, залити водою кімнатної температури і залишити на 30 хвилин.
  • У мисці перемішати сметану і сир. Додати банан, цукор. Добре збити занурювальним блендером до отримання однорідної маси.

Примітка. Для тих, хто не дуже любить солодке, можна використовувати тільки банани — вони дадуть достатньо солодощі.

  • Набряклий желатин помістити в каструлю. Нагріти, але не кип’ятити. Приєднати до твороженной масі. Перемішати силіконової лопаткою.
  • Викласти отриману суміш на шар основи.

Чізкейк з бананом без випічки

  • Поставити в холодильник на ніч. Готовий торт прикрасити бананами або іншими фруктами, шоколадним топінгом.

Як приготувати повітряний торт до Нового 2020 році: відео

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector