Торти на Новий 2019 рік свині | новорічні рецепти

Торт — головне частування святкового столу. І Новий рік не є винятком. На етапі підготовки святкового меню серед розмаїття рецептів господарочкам часом важко вибрати оптимальний варіант. Щоб спростити цю задачу ми зібрали найбільш прості і при цьому смачні рецепти тортів на Новий 2019 рік.

шоколадне задоволення

Приготування солодощів — справжнє диво, при якому з найпростіших інгредієнтів можна отримати неймовірно смачний торт на Новий 2019 рік. І найкращий спосіб відчути себе чарівником — спробувати приготувати смачний шоколадний торт, взявши за основу простий у виконанні рецепт найніжнішого пористого бісквіту.

Новорічний торт

Для приготування торта знадобиться:

  • борошно пшеничне — 250 гр;
  • какао-порошок — 55 гр;
  • цукор — 300 гр;
  • куряче яйце — 2 шт .;
  • молоко — 280 мл;
  • вершкове масло — 60 гр .;
  • оливкова олія — ​​60 гр .;
  • 6% оцет — 1 ст. л .;
  • харчова сода — 1,5 ч.л .;
  • ванільний цукор — 1 пак .;
  • сіль — 1 ч. л .;

З цього набору інгредієнтів виходить один корж діаметром 20 см і висотою в 4-5 см, або ж два такої ж висоти, але діаметром в 16 см.

Новорічний торт

Насамперед необхідно з’єднати і перемішати всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, какао, сода, ванільний цукор і сіль.

Новорічний торт

В отриману суху суміш додайте молоко кімнатної температури, розтоплене вершкове масло, потім оливкова олія і два яйця. Влийте 1 ст. л виноградного або яблучного оцту.

Новорічний торт

Всі інгредієнти ретельно збийте за допомогою міксера. Будьте готові до того, в перші хвилини збивання з’являться розводи масляних плям і грудки. Але буквально через 3-4 хвилини збивання маса придбає однорідну глянсову структуру.

Новорічний торт

Готову масу викладіть у форму, стінки якої попередньо змазані вершковим маслом. Щоб полегшити процес виймання готового коржа, дно форми краще вистелити пергаментом.

Новорічний торт

Корж слід випікати протягом години при температурі в 175 ° С. Ступінь готовності перевіряйте дерев’яною шпажкою. Готовий корж вийміть з форми і перекладіть на решітку з тим, щоб зайва волога випарувалася. В результаті вийде ефект, при якому зовні коржі будуть трохи сухуваті, а всередині залишаться вологими і пористими.

При складанні новорічного торта можна використовувати будь-який крем. Для оформлення відмінно підійде звичайний ганаш.

Новорічний торт

морквяний торт

Основою для виготовлення цих ласощів виступає пухкий повітряний бісквіт, який залишає приємний післясмак пряних спецій і апельсинової цедри.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Для приготування потрібно:

  • морква — 275 гр .;
  • борошно — 340 гр;
  • цукор — 400 гр .;
  • рослинне масло — 245 гр .;
  • курячі яйця — 4 шт .;
  • сода — 8 гр .;
  • кориця — 1,5 ч.л.
  • мускатний горіх — 1 ч.л.

Спочатку з’єднаєте всі сухі інгредієнти: борошно, сода, мускатний горіх і кориця. В окремій ємності змішайте цукровий пісок з рослинним маслом.

Для отримання більш оригінального кольору і смаку торта використовуйте в рівних частинах білий і коричневий цукор.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Суміш збивайте міксером протягом 3-4 хвилин до моменту придбання однорідної структури. Після цього додайте яйця і знову збийте.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Послідовно введіть сухі компоненти, не перестаючи збивати. Додайте сиру терту і добре віджату морква.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Приготований за таким рецептом бісквітний торт на Новий рік виходить смачним і сам по собі. Але при додаванні начинок він стає просто неймовірним.

Відмінний смак дають карамелізовані горіхи. Для їх приготування необхідно просто обсмажити волоські горіхи в розтопленому цукровому сиропі з розрахунку на 80 гр горіхів 50 гр цукру.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

У міру танення розігрітого цукру в сотейнику карамель перетворюється в карамель. Ваше завдання — перемішувати горіхи до тих пір, поки вони не покриються тонким шаром прозорої карамелі.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Вдалим доповненням до карамелізований горіхів виступить припущена в цукрі груша. Плід необхідно очистити від шкірки, вийняти серцевину і порізати дрібними кубиками.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Подрібнену грушу припустити в сотейнику з розтопленим на вогні цукровим піском з розрахунку на 150 гр. плода на 50 гр. цукру.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Щоб зробити торт для зустрічі Нового 2019 року по-справжньому дивним, залишається тільки додати апельсинової цедри. Її зручно зрізати широкими смужками за допомогою спеціального інструменту або Овочечистка.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Зрізану і очищену від білої прошарку цедру поріжте на тонкі смужки. Щоб позбутися від гіркоти, цедру залийте холодною водою, а потім проваріть протягом хвилини. Процедуру повторіть 3 рази.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

У сотейник з провареної содою додайте свіжовичавлений сік одного апельсина. Додайте 40 гр. цукру і повторно доведіть до кипіння. З готової цедри злийте зайву рідину і викладіть на серветку для просушування.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Тісто розділіть на три рівні частини. В першу додайте цедру, в другу — припущені в сиропі грушу, в третю — карамелізовані горіхи.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Бісквіти випікайте протягом 40-60 хвилин при температурі в 155 ° С. Готові коржі вийміть з форм, загорніть в харчову плівку і залиште на 5-6 годин в холодильнику.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

В якості прошарку підійде звичайний заварний або вершковий крем. Для декорування використовуйте все, що душі завгодно. У нашому випадку це шматочки кумквата і ялинові гілочки.

Морквяний торт на Новий 2019 рік

Торт «на швидку руку»

Якщо у господині немає можливості або бажання витрачати час на створення складного багатошарового торта до Нового 2019 році, можна обмежитися приготуванням не менше смачного ласощі. Його соковита незвичайна текстура нагадує відразу все: і повітряний пряник, і пружний пиріг, і м’яке печиво.

Новорічний торт на швидку руку

Для приготування потрібно:

  • борошно — 280 гр;
  • цукор — 180 гр .;
  • сметана 15% жирності — 100 гр;
  • вершкове масло — 140 гр .;
  • куряче яйце — 1 шт .;
  • ванільний цукор — 1 пак .;
  • розпушувач — 1,5 ч.л .;
  • мелена кориця — 1 ч.л .;
  • смажені горіхи — 50 гр.

Крім кориці і рубаних горіхів в якості наповнювачів можна використовувати цукати, цедру, мак … Вибір обмежується тільки смаковими уподобаннями любителя солодких експериментів.

Для приготування тіста вершкове масло розтопіть в сотейнику на середньому вогні. Для додання маслу апетитного золотистого відтінку його необхідно злегка прокип’ятити.

Новорічний торт на швидку руку

Прокип’ячене масло охолодіть до кімнатної температури і збийте з цукром до утворення пишної піни. Послідовно введіть в тісто сметану, борошно, розпушувач.

Новорічний торт на швидку руку

В результаті має вийти густе тісто з гладкою однорідною структурою. Його необхідно розділити на 2 рівні частини. Першу частину викладіть у форму, рівномірно розподіливши по дну.

Новорічний торт на швидку руку

Використовувані для начинки горіхи подрібніть, змішайте з парою ложок цукру і кориці. Висипати півпорції заготовки зверху викладеного тесту.

Новорічний торт на швидку руку

Зверху покладіть другу половину тіста. Верхнім шаром викладіть горіхову начинку.

Випікайте торт 40-60 хвилин при температурі в 160 ° С. Готовність перевіряйте проколюванням шпажкою або натисканням руки. Видалений з духовки торт накрийте рушником, давши йому охолонути до кімнатної температури.

Новорічний торт на швидку руку

Чізкейк «червоний оксамит»

Хочете здивувати гостей оригінальним тортом, який виділяється незвичайним зовнішнім виглядом і приголомшливим шоколадним смаком? Приготуйте на Новий 2019 рік холодний торт.

Новорічний чізкейк

Для його приготування потрібні:

  • пісочне печиво — 150 гр .;
  • сирний сир — 850 гр .;
  • молоко — 180 мл .;
  • сметана 30% — 100 гр .;
  • вершкове масло — 60 гр .;
  • цукор — 60 гр .;
  • какао — 40 гр .;
  • ванілін — 1 пак .;
  • желатин — 12 гр .;
  • харчовий барвник.

Основою для торта виступає пісочне тісто, приготоване з магазинного печива і вершкового масла. Печиво необхідно перемолоти в крихту за допомогою блендера, а потім змішати з розтопленим маслом.

Новорічний чізкейк

Готову масу викладіть у форму. При розподілі маси використовуйте плоску основу, наприклад, дно склянки. Утрамбовуючи масу, прикладіть невелике зусилля, щоб між стінками форми не залишалося просвітів.

Новорічний чізкейк

Порада: Щоб бічні грані торта мали презентабельний зовнішній вигляд, використовуйте бордюрную плівку для кулінарів.

Утрамбовану масу на 30-40 хвилин заберіть в холодильник. Поки вона застигає, приготуйте начинку. Для цього розведіть желатин в холодній воді.

Новорічний чізкейк

У сотейнику змішайте молоко з цукром і доведіть до кипіння. Зніміть молоко з вогню і, почекавши пару хвилин, додайте желатин.

Новорічний чізкейк

В окремій ємності збийте міксером сирний сир зі сметаною. Для цієї мети краще всього підійде сир типу «хохланд», «креметте», «маскарпоне» або «каймак».

Новорічний чізкейк

У готову суміш поступово введіть какао. В результаті маса повинна придбати ніжно-кавовий відтінок.

Новорічний чізкейк

У сирну начинку влийте тонкою цівкою змішане з желатином молоко. На завершальному етапі додайте харчовий барвник.

Новорічний чізкейк

Сирну масу викладіть на застиглий корж з подрібненого печива. Розрівняйте поверхню лопаткою, уникаючи утворення повітряних бульбашок.

Новорічний чізкейк

Готовий торт задекоріруйте на свій смак. У нашому випадку це втоплені в чізкейк печиво. Щоб сирний крем застиг, приберіть торт на 3-4 години в холодильник. Перед подачею на стіл його краще і зовсім приморозив, помістивши на 30 хвилин в морозилку.

Новорічний чізкейк

Перед безпосередньою подачею на стіл зніміть з торта плівку, а потім доповніть декор зірочками зі збитих вершків і шоколадною крихтою. Різати чізкейк зручно ножем з широким добре нагрітим під струменями гарячої води лезом.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector