Зміст
- 1 Начинки для тарталеток: прості, доступні рецепти на швидку руку
- 1.1 Смачні тарталетки з ікрою до святкового столу на Новий рік
- 1.2 Найсмачніші солодкі тарталетки з начинкою дітям в домашніх умовах
- 1.3 Проста начинка для тарталеток з грибами і яйцем на день народження
- 1.4 Тарталетки з морепродуктами на весілля для закуски
- 1.5 Начинка з червоною рибою і плавленим вершковим сиром: просто і смачно
- 1.6 Дуже смачна овочева начинка
- 1.7 Заправка для тарталеток з сиром і часником
- 1.8 Смачна начинка для кошичків з печерицями, куркою і сиром
Чим начинити тарталетки для закуски? Хочете дізнатися про смачних і простих рецептах на кожен день і для особливих святкового випадку?
Тарталетки — відмінна закуска для будь-якого застілля, виглядає акуратно і апетитно. Їх можна приготувати своїми руками, замісивши пісочне тісто або придбати в магазині.
Сьогодні просто знайти кошики будь-якого розміру і форми: маленькі, великі. Для простої начинки цілком підійдуть невеликі, а вироби побільше краще використовувати для багатоскладних заправок.
Начинки для тарталеток: прості, доступні рецепти на швидку руку
Любите готувати і пробувати нові страви? Існує величезна кількість рецептів різних начинок, їх можна легко приготувати в домашніх умовах.
Смачні тарталетки з ікрою до святкового столу на Новий рік
Щоб частування вийшло смачним і танула в роті, дрібно поріжте продукти. У маленькі кошички з тіста покладіть готовий салат, красиво начините їх жюльєном.
Фрукти, овочі, гриби, сир, риба та ікра підійдуть для використання в якості інгредієнтів, ними можна заповнити тарталетки.
Червона і чорна ікра — шикарне частування, улюблене багатьма. Бутерброд з ікрою — банально і нудно, інша справа тарталетки! Традиційну закуску можна подати на новорічний стіл.
Зазвичай ікру кладуть зверху повноцінним шаром, що покриває начинку. Маленькі «перлини» використовують, прикрашаючи великі тарталетки, в які покладена основна заправка. Довго зберігати закуску не потрібно, подавати її можна відразу або попередньо охолодивши в холодильнику.
Необхідні інгредієнти:
- червона або чорна ікра;
- вершкове масло;
- зелень.
Масло має бути м’яким, краще попередньо дістати його з холодильника. Інакше воно погано розподілиться по дну кошики, і тісто може розсипатися.
Для стандартної тарталетки вистачить половини чайної ложки масла. Зверху на масло викладаємо ікру, акуратно розподіляємо її і прикрашаємо зеленню петрушки або кропу.
Найсмачніші солодкі тарталетки з начинкою дітям в домашніх умовах
На день народження дітям рекомендую приготувати солодкі тарталетки. В інтернеті ви знайдете різні варіанти рецептів з фото: з кремом, згущеним молоком, шоколадом, безе, ягодами, горіхами і фруктами.
Вирішили приготувати солодке частування з вершковим кремом? Кошики краще начинити заздалегідь і прибрати в холодильник для охолодження. Фрукти і ягоди покласти зверху перед подачею закуски на стіл.
Щоб не розмокнули вафельні кошички, необхідно знати, як правильно їх начинити. Краще вибирати заправку з найменшою кількістю вологи або, наприклад, можна додати побільше горіхів. В такому випадку формочка залишиться хрусткою.
Для солодкої начинки можна приготувати заварні тарталетки самостійно.
Для цього знадобиться:
- 4 яйця;
- 100 грам вершкового масла;
- склянка муки;
- склянка води.
Воду доводять до кипіння, поміщають в неї масло і трохи підсолюють. Потім, засипають борошно, гарненько помішуючи. Вогонь зменшують до мінімуму, тісто підсушують. Після охолодження заварний суміші додають яйця. З тіста формують кошики і відправляють в духовку для запікання.
Для приготування карамельно — горіхового крему необхідні такі інгредієнти:
- 100 грам меду;
- 150 грам цукру;
- 100 грам вершків;
- 250 г волоських горіхів;
- 250 грам вершкового масла.
Розтоплюємо цукор на невеликому вогні до карамельного стану. Його відтінок повинен бути жовтуватий. М’яке вершкове масло розтираємо з медом і додаємо до нього вершки. Потім вливаємо карамель і добре збиваємо за допомогою міксера. Суміш необхідно збити до стану крему, наповнити їй коржі, а зверху посипати волоськими горіхами.
Проста начинка для тарталеток з грибами і яйцем на день народження
Навіть в холодному вигляді закуска не втратить дивовижний смак. Її можна сміливо готувати заздалегідь, наприклад, на день народження. Для приготування необхідні наступні продукти:
- 500 грам курячого філе;
- 300 грам маринованих шампіньйонів;
- 3 яйця;
- 200 грам помідорів;
- 2 цибулини;
- зелень.
Процес приготування:
- Дрібно нарізаємо цибулю і відправляємо на сковорідку для обсмажування.
- Яйця потрібно зварити і порубати.
- Відварну курку нарізати кубиками й обсмажити разом з цибулею.
- Мариновані гриби нарізають невеликими шматочками.
- Порізані помідори змішують з курячим філе, цибулею і яйцями, додають гриби і сіль за смаком.
- Масу необхідно викласти в тарталетки і прикрасити зеленню.
Тарталетки з морепродуктами на весілля для закуски
Закуска прекрасно підійде для святкового фуршету, весілля, дні народження. Морські дари зручно подавати в такому вигляді. У формочки з тіста можна покласти крабові палички, мідії, креветки, восьминоги, кальмари, крабове м’ясо, печінка тріски.
Як зробити начинку для тарталеток з печінки тріски з яйцем? Подивіться відео.
В якості доповнюють смак компонентів додайте овочі, сир, зелень, різні соуси, яйця перепелині, сир і сирний сир, ікру.
Для тарталеток з кальмарами знадобляться:
- 400 грам кальмарів;
- 2 яблука;
- 1 цибулина;
- листя салату, зелень;
- лимон;
- сметана;
- сіль.
Відварені кальмари ріжемо кільцями. Яблука і цибулю дрібно нарізаємо. Яблуко попередньо очищаємо від шкірки, а цибуля обдаємо окропом. Листя салату дрібно нарізаємо або рвемо руками.
Перемішуємо компоненти, додаємо сіль, лимонний сік і заправляємо сметаною. Ми залишаємо просочуватися. Готову закуску прикрашаємо зеленню і дольками лимона.
Начинка з червоною рибою і плавленим вершковим сиром: просто і смачно
Червону рибу (форель, лосось, сьомгу) вдало поєднувати з різними інгредієнтами: маслом, оливками, авокадо, м’якими сирами, зеленню і яйцями.
Листкове і пісочне тісто, вафельний добре поєднується з рибою.
За допомогою кулінарного шприца начинити кошичок, а зверху викласти рибу у вигляді троянди, вітрила. Щоб зробити троянду, необхідно нарізати тонкі пластини з риби і скрутити її в рулет. Парус можна закріпити зубочисткою.
Для тарталеток з сьомгою знадобиться:
- 200 грам сьомги;
- 50 грам вершкового масла;
- 300 грам вершкового сиру;
- салат і зелень.
Процес приготування:
- Вершкове масло змішуємо із зеленню і м’яким сиром.
- Тонко ріжемо рибу на смужки для трояндочок. Кладемо начинку всередину і прикрашаємо рибою. Додаємо зелень, а тарілку прикрашаємо листом салату.
Дуже смачна овочева начинка
Необхідні компоненти на 10 порцій:
- 10 яєць;
- 4 огірка;
- Зелена цибуля;
- пучок редиски;
- салат;
- майонез або сметана;
- сіль.
- Яйця відварюємо і дрібно нарізаємо.
- Редиску натираємо на тертці, а огірки рубаємо кубиками.
- Ріжемо цибулю і салат.
- Змішуємо компоненти, додаємо сіль і заправку.
В якості прикраси покладіть кружечок огірка, редиски.
Заправка для тарталеток з сиром і часником
Інгредієнти:
- 2 помідори:
- зелень:
- 300 грам сиру твердих сортів:
- 2 зубчики часнику:
- майонез:
- болгарський перець для прикраси.
- Дрібно рубаємо часник і зелень.
- Сир натираємо на тертці.
- Томати обшпарюємо окропом і знімаємо шкірку, потім нарізаємо невеликими шматочками.
- Змішуємо всі продукти і заправляємо майонезом.
- Кладемо шматочки болгарського перцю для краси.
Смачна начинка для кошичків з печерицями, куркою і сиром
компоненти:
- 500 г філе курки;
- 400 мл 20% вершків або сметани;
- 400 грам печериць;
- 300 грам сиру твердих сортів;
- 2 цибулинки;
- 100 грам борошна;
- сіль.
- Відварюємо курку, охолоджуємо і ріжемо кубиками.
- Промиваємо печериці та нарізаємо шматочками.
- Дрібно рубаємо цибулю.
- Сир натираємо на крупній тертці.
- Закидаємо цибулю на сковорідку і обсмажуємо до золотистого кольору на невеликому вогні. До нього відправляємо печериці та куряче філе.
- У підігріті вершки додаємо 100 мл курячого бульйону, а потім виливаємо рідину на сковорідку.
- Жульєн млоїмо на маленькому вогні, не забуваючи помішувати. Соус повинен увариться приблизно наполовину.
- Додаємо сіль і насипаємо борошно через сито, постійно помішуючи.
- Через хвилину знімаємо сковорідку з плити і накриваємо кришкою.
- Розкладаємо жульен в кошики, а зверху посипаємо сиром.
- Відправляємо в духовку для запікання. Блюдо буде готове через 10-15 хвилин.
Щоб свято було яскравим і незабутнім, частування мають бути смачними. Прикрасити святковий стіл допоможуть різноманітні кошики.
Тепер ви не будете говорити: «Дівчатка, не знаю чим начинити тарталетки».
Приготувати апетитну закуску не складе особливих труднощів. Заходьте на блог і поспішайте дізнаватися цікаві новини. Рекомендуйте підписку своїм друзям в соціальних мережах.