Смачні начинки для тарталеток: 8 простих рецептів на швидку руку

Чим начинити тарталетки для закуски? Хочете дізнатися про смачних і простих рецептах на кожен день і для особливих святкового випадку?

Смачні начинки для тарталеток: 8 простих рецептів на швидку руку

Тарталетки — відмінна закуска для будь-якого застілля, виглядає акуратно і апетитно. Їх можна приготувати своїми руками, замісивши пісочне тісто або придбати в магазині.

Сьогодні просто знайти кошики будь-якого розміру і форми: маленькі, великі. Для простої начинки цілком підійдуть невеликі, а вироби побільше краще використовувати для багатоскладних заправок.

Начинки для тарталеток: прості, доступні рецепти на швидку руку

Любите готувати і пробувати нові страви? Існує величезна кількість рецептів різних начинок, їх можна легко приготувати в домашніх умовах.

тарталетки з листкового тіста

Смачні тарталетки з ікрою до святкового столу на Новий рік

Щоб частування вийшло смачним і танула в роті, дрібно поріжте продукти. У маленькі кошички з тіста покладіть готовий салат, красиво начините їх жюльєном.

Фрукти, овочі, гриби, сир, риба та ікра підійдуть для використання в якості інгредієнтів, ними можна заповнити тарталетки.

Червона і чорна ікра — шикарне частування, улюблене багатьма. Бутерброд з ікрою — банально і нудно, інша справа тарталетки! Традиційну закуску можна подати на новорічний стіл.

Зазвичай ікру кладуть зверху повноцінним шаром, що покриває начинку. Маленькі «перлини» використовують, прикрашаючи великі тарталетки, в які покладена основна заправка. Довго зберігати закуску не потрібно, подавати її можна відразу або попередньо охолодивши в холодильнику.

інгредієнти для тарталеток з ікрою

Необхідні інгредієнти:

  1. червона або чорна ікра;
  2. вершкове масло;
  3. зелень.

Масло має бути м’яким, краще попередньо дістати його з холодильника. Інакше воно погано розподілиться по дну кошики, і тісто може розсипатися.

тарталетки з ікрою і рибою

Для стандартної тарталетки вистачить половини чайної ложки масла. Зверху на масло викладаємо ікру, акуратно розподіляємо її і прикрашаємо зеленню петрушки або кропу.

Найсмачніші солодкі тарталетки з начинкою дітям в домашніх умовах

На день народження дітям рекомендую приготувати солодкі тарталетки. В інтернеті ви знайдете різні варіанти рецептів з фото: з кремом, згущеним молоком, шоколадом, безе, ягодами, горіхами і фруктами.

Вирішили приготувати солодке частування з вершковим кремом? Кошики краще начинити заздалегідь і прибрати в холодильник для охолодження. Фрукти і ягоди покласти зверху перед подачею закуски на стіл.

Тарталетки з ягодою

Щоб не розмокнули вафельні кошички, необхідно знати, як правильно їх начинити. Краще вибирати заправку з найменшою кількістю вологи або, наприклад, можна додати побільше горіхів. В такому випадку формочка залишиться хрусткою.

Для солодкої начинки можна приготувати заварні тарталетки самостійно.

Для цього знадобиться:

  • 4 яйця;
  • 100 грам вершкового масла;
  • склянка муки;
  • склянка води.

Воду доводять до кипіння, поміщають в неї масло і трохи підсолюють. Потім, засипають борошно, гарненько помішуючи. Вогонь зменшують до мінімуму, тісто підсушують. Після охолодження заварний суміші додають яйця. З тіста формують кошики і відправляють в духовку для запікання.

Для приготування карамельно — горіхового крему необхідні такі інгредієнти:

  • 100 грам меду;
  • 150 грам цукру;
  • 100 грам вершків;
  • 250 г волоських горіхів;
  • 250 грам вершкового масла.

Розтоплюємо цукор на невеликому вогні до карамельного стану. Його відтінок повинен бути жовтуватий. М’яке вершкове масло розтираємо з медом і додаємо до нього вершки. Потім вливаємо карамель і добре збиваємо за допомогою міксера. Суміш необхідно збити до стану крему, наповнити їй коржі, а зверху посипати волоськими горіхами.

Проста начинка для тарталеток з грибами і яйцем на день народження

Навіть в холодному вигляді закуска не втратить дивовижний смак. Її можна сміливо готувати заздалегідь, наприклад, на день народження. Для приготування необхідні наступні продукти:

  • 500 грам курячого філе;
  • 300 грам маринованих шампіньйонів;
  • 3 яйця;
  • 200 грам помідорів;
  • 2 цибулини;
  • зелень.

Процес приготування:

  1. Дрібно нарізаємо цибулю і відправляємо на сковорідку для обсмажування.
  2. Яйця потрібно зварити і порубати.
  3. Відварну курку нарізати кубиками й обсмажити разом з цибулею.
  4. Мариновані гриби нарізають невеликими шматочками.
  5. Порізані помідори змішують з курячим філе, цибулею і яйцями, додають гриби і сіль за смаком.
  6. Масу необхідно викласти в тарталетки і прикрасити зеленню.

Тарталетки з морепродуктами на весілля для закуски

Закуска прекрасно підійде для святкового фуршету, весілля, дні народження. Морські дари зручно подавати в такому вигляді. У формочки з тіста можна покласти крабові палички, мідії, креветки, восьминоги, кальмари, крабове м’ясо, печінка тріски.

Як зробити начинку для тарталеток з печінки тріски з яйцем? Подивіться відео.

В якості доповнюють смак компонентів додайте овочі, сир, зелень, різні соуси, яйця перепелині, сир і сирний сир, ікру.

Для тарталеток з кальмарами знадобляться:

  • 400 грам кальмарів;
  • 2 яблука;
  • 1 цибулина;
  • листя салату, зелень;
  • лимон;
  • сметана;
  • сіль.

Відварені кальмари ріжемо кільцями. Яблука і цибулю дрібно нарізаємо. Яблуко попередньо очищаємо від шкірки, а цибуля обдаємо окропом. Листя салату дрібно нарізаємо або рвемо руками.

тарталетки з кальмарами

Перемішуємо компоненти, додаємо сіль, лимонний сік і заправляємо сметаною. Ми залишаємо просочуватися. Готову закуску прикрашаємо зеленню і дольками лимона.

Начинка з червоною рибою і плавленим вершковим сиром: просто і смачно

Червону рибу (форель, лосось, сьомгу) вдало поєднувати з різними інгредієнтами: маслом, оливками, авокадо, м’якими сирами, зеленню і яйцями.

Листкове і пісочне тісто, вафельний добре поєднується з рибою.

Тарталетки з сьомгою

За допомогою кулінарного шприца начинити кошичок, а зверху викласти рибу у вигляді троянди, вітрила. Щоб зробити троянду, необхідно нарізати тонкі пластини з риби і скрутити її в рулет. Парус можна закріпити зубочисткою.

Для тарталеток з сьомгою знадобиться:

  • 200 грам сьомги;
  • 50 грам вершкового масла;
  • 300 грам вершкового сиру;
  • салат і зелень.

Процес приготування:

  1. Вершкове масло змішуємо із зеленню і м’яким сиром.
  2. Тонко ріжемо рибу на смужки для трояндочок. Кладемо начинку всередину і прикрашаємо рибою. Додаємо зелень, а тарілку прикрашаємо листом салату.

Дуже смачна овочева начинка

Необхідні компоненти на 10 порцій:

  • 10 яєць;
  • 4 огірка;
  • Зелена цибуля;
  • пучок редиски;
  • салат;
  • майонез або сметана;
  • сіль.
  1. Яйця відварюємо і дрібно нарізаємо.
  2. Редиску натираємо на тертці, а огірки рубаємо кубиками.
  3. Ріжемо цибулю і салат.
  4. Змішуємо компоненти, додаємо сіль і заправку.

овочева начинка для тарталеток

В якості прикраси покладіть кружечок огірка, редиски.

Заправка для тарталеток з сиром і часником

Інгредієнти:

  • 2 помідори:
  • зелень:
  • 300 грам сиру твердих сортів:
  • 2 зубчики часнику:
  • майонез:
  • болгарський перець для прикраси.
  1. Дрібно рубаємо часник і зелень.
  2. Сир натираємо на тертці.
  3. Томати обшпарюємо окропом і знімаємо шкірку, потім нарізаємо невеликими шматочками.
  4. Змішуємо всі продукти і заправляємо майонезом.
  5. Кладемо шматочки болгарського перцю для краси.

начинка з сиру і часнику

Смачна начинка для кошичків з печерицями, куркою і сиром

компоненти:

  • 500 г філе курки;
  • 400 мл 20% вершків або сметани;
  • 400 грам печериць;
  • 300 грам сиру твердих сортів;
  • 2 цибулинки;
  • 100 грам борошна;
  • сіль.
  1. Відварюємо курку, охолоджуємо і ріжемо кубиками.
  2. Промиваємо печериці та нарізаємо шматочками.
  3. Дрібно рубаємо цибулю.
  4. Сир натираємо на крупній тертці.
  5. Закидаємо цибулю на сковорідку і обсмажуємо до золотистого кольору на невеликому вогні. До нього відправляємо печериці та куряче філе.
  6. У підігріті вершки додаємо 100 мл курячого бульйону, а потім виливаємо рідину на сковорідку.
  7. Жульєн млоїмо на маленькому вогні, не забуваючи помішувати. Соус повинен увариться приблизно наполовину.
  8. Додаємо сіль і насипаємо борошно через сито, постійно помішуючи.
  9. Через хвилину знімаємо сковорідку з плити і накриваємо кришкою.
  10. Розкладаємо жульен в кошики, а зверху посипаємо сиром.
  11. Відправляємо в духовку для запікання. Блюдо буде готове через 10-15 хвилин.

жульен для начинки

Щоб свято було яскравим і незабутнім, частування мають бути смачними. Прикрасити святковий стіл допоможуть різноманітні кошики.

Тепер ви не будете говорити: «Дівчатка, не знаю чим начинити тарталетки».

Приготувати апетитну закуску не складе особливих труднощів. Заходьте на блог і поспішайте дізнаватися цікаві новини. Рекомендуйте підписку своїм друзям в соціальних мережах.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector