Смачні домашні торти — 9 простих і шалено смачних рецептів з фото

Як приготувати торти в домашніх умовах? Прості рецепти з фото допоможуть вибрати той самий, який стане вашою візитною карткою. Торти — улюблені ласощі дітей і дорослих.

А їх різноманітності немає межі:

  • бісквітні;
  • пісочний;
  • шоколадні;
  • лимонні;
  • без випічки.

Сучасні технології дозволяють спекти торт в мультиварці, духовці, сковороді. Балуєте себе і своїх рідних домашніми тортиками? Ця стаття для вас. Сподіваюся, ви знайдете відповідний рецепт і в черговий раз здивуєте домочадців.

Домашній торт викликає більший інтерес, з’їдається набагато швидше, він найсмачніший у світі. Програти він може лише в оформленні. Цілком зрозуміло. У розпорядженні професійних кондитерів безліч барвників, елементів декору, інструментів для створення солодких шедеврів і, звичайно, відточують роками майстерність.

Домашній торт смачний, він несе в собі любов господині, тепло її рук.

Прості рецепти смачних домашніх тортів

Поговоримо про особливості приготування тортів будинку:

  1. Етапи приготування легко здійснимі, не вимагають наявності професійних інструментів.
  2. Набір продуктів простий, інгредієнти доступні.
  3. Готується швидко.

Мої рецепти відповідають критеріям.

Бісквіт відмінно поєднується з багатьма продуктами, які використовуються для просочення коржів. Крем, варення, джем — все підійде. Прикрашати десерти з бісквіту можна як завгодно.

Торт з вишнею

«Вишневий каприз» — ніжний і не нудотний торт з бісквіту і сирного суфле з вишнею сподобається і дітям, і їхнім батькам.

вишневий десерт

Підготуйте для бісквіта:

  • 5 курячих яєць;
  • дві третини склянки цукру;
  • борошна півсклянки (можна трохи більше);
  • 50 г крохмалю;
  • ванілін;
  • трохи солі.

Суфле готуємо з:

  • 0,5 л вершків;
  • 0,3 кг нежирного сирка;
  • 5 ложок (їдалень) цукрової пудри;
  • одного лимона;
  • желатину (20 грам або 8 пластин);
  • 300 грам вишні (підійде свіжа, консервована, заморожена;
  • 60 мл вишневого соку.

Прикрашати торт будемо за допомогою заливки.

Для неї потрібно підготувати:

  • полпакетіка швидко застигає желе для торта червоного кольору (Доктор Уоткер);
  • вишневий сік — 50 мл;
  • воду — півсклянки;
  • цукор — ложка (столова).

готуємо:

  1. Добре збити яйця, додаючи цукор. Повинна вийти міцна піна. Потім додати сіль і ванілін.
  2. До яйцям поступово додати крохмаль і борошно, добре перемішавши.
  3. Застелити форму папером і влити в неї масу. Розігріти духовку до 180 градусів. Буде потрібно хвилин 25-30.
  4. Виймати приготований бісквіт з форми не відразу. Нехай злегка охолоне.
  5. Підготувати вишню: відкинути її в друшляк, щоб стік сік.

Приготувати суфле:

  1. Змішати сир з цукровою пудрою, додати лимонні сік і цедру, ретельно все збити. Замочити у воді (взяти 50 мл теплої води) желатин і добре його розчинити. Перемішати, додавши спочатку три столових ложки сиру, а потім і весь. Вершки збити, додати до сиру. І ще раз все перемішати з соком вишні. Всипати в суфле вишню, відокремивши від нього перед цим приблизно третину.
  2. Розрізати остиглий бісквіт на два коржі і промазати їх кремом-суфле з вишнею. Приблизно на півгодини відправити торт в холодильник.
  3. Відокремленої третю крему-суфле обмазати торт по колу — і знову відправити на холод.
  4. Змішати цукор, желе для торта, воду, вишневий сік і поставити суміш на вогонь. Нагріти до кипіння і покіпятіть хвилинку на слабкому вогні. Злегка остудити заливку, швидко прикрасити нею торт з допомогою великої ложки. А зверху посипати пластівцями мигдалю.

Святковий торт вишневий каприз

Прекрасна ідея для солодкого подарунка мамі на день народження.

Бісквітний торт зі сметанним кремом в мультиварці: просто і швидко

Незамінний помічник на кухні — мультиварка. Виявляється, в ній відмінно готувати торти. Чудово виходять бісквіти. Спробуйте приготувати «Скелясті гори». Виглядає торт просто офігенно.

тісто:

  • три яйця;
  • одна ложечка (чайна) розпушувача тесту;
  • близько склянки цукру;
  • порошок какао — 30 г;
  • борошно пшенічная- склянки 1,5.

крем:

  • 0,5 кг сметани;
  • 150 грам цукрового піску;
  • цедри з одного апельсина;
  • апельсинового соку (всього три ст. л).

глазур:

  • 5 ложок ст.л молока;
  • масла (слив.) — 50 г;
  • цукор — 0,5 склянки;
  • порошок какао — 3 ложки (ст.).

Процес приготування:

  1. Спочатку збити яйця (обсяг нехай збільшиться приблизно вдвічі). Продовжити збивати, поступово всипаючи цукор. Розпушувач додати в кінці. Змішати борошно з какао-порошком і, попередньо просіяний, додати до яєць.
  2. Отриману суміш влити в чашу мультиварки, змащену маслом. Включити на годину режим «Випічка».
  3. Випечений корж розрізати на достатню кількість шматків (приблизно 16): ріжемо торт на шматки
  4. Приготувати крем, збивши цукор зі сметаною і додавши апельсинові цедру і сік.
  5. Змішати масло і молоко, суміш довести до кипіння в мультиварці (режим «Варка»). Додати цукор з какао і п’ять хвилин варити, помішуючи. Так отримуємо глазур.
  6. Скласти бісквітні шматки гострої стороною догори, вмочуючи кожен в крем. Якщо досить крему, залити їм зібраний торт. Зверху прикрасити глазур’ю.
  7. Щоб торт добре просочився, поставити його в холод не менше, ніж на 6 годин.

торт скелясті гори в мультиварці

Приготувавши торт «Скелясті гори» хлопчикові або дівчинці на день народження, ви отримаєте масу вдячних слів і прохання спекти його знову.

Домашній торт зі згущеним молоком на день народження — пальчики оближеш

Згущене молоко — привіт з дитинства. Дівчатка і хлопчики її просто обожнюють. Тому в розмові про торти обійти увагою прості рецепти з солодкими компонентами можна.

Постарайтеся купити якісне згущене молоко, що складається з молока і цукру. Читайте склад перед покупкою. Рецептів десертів зі згущеним молоком багато. Серед них є рецепт швидкого торта з вареним згущеним молоком.

Цей десерт швидко готується і смачним виходить.

Для нього потрібні:

  • сметана — 230 г;
  • маргарин — 150 г;
  • масло вершкове-е — 200 г;
  • борошно — пара склянок;
  • варена згущене молоко — одна банка.

інгредієнти для торта зі згущеним молоком

Як готувати:

  1. Сметану, маргарин і борошно добре перемішати.
  2. Розкачати шість тонких коржів, випекти їх в духовці (нагрів її до 180-200 градусів). Печуться коржі швидко, кілька хвилин.
  3. Змішавши варену згущенку з маслом вершковим, збити до отримання ніжного однорідного крему.
  4. Коржі з’єднати, кожен промазав кремом. Тортик прикрасити горішками, шоколадною крихтою.

Торт з вареним згущеним молоком

Шалено смачні торти на день народження

Торти листкові тануть, потрапивши в рот, якщо добре перейняті правильним кремом, і тому заслужено улюблені багатьма. Напевно, одним з найбільш відомих листкових тортів є «Наполеон». Але є багато інших чудових десертів. Наприклад, такий, де шари печуться на сковорідці.

Необхідні для тіста:

  • борошно — півкілограма;
  • згущене молоко — одна баночка;
  • яйце — одне;
  • сода — одна ч.л., гашене в оцті.

Борошно, згущене молоко, яйце, сода

Для крему заварного:

  • один пакет ванільного цукру;
  • цукор — 0,2 кг;
  • молоко — 0.5 л;
  • слив. масло вершкове — 200 г;
  • пара яєць;
  • три ст. л борошна.

Будуть потрібні і волоські горіхи (приблизно двісті грам).

торт наполеон в домашніх умовах крок за кроком

Порядок дій:

  1. Борошно, цукор, ваніль і яйця розмішати в молоці. До кипіння довести, весь час помішуючи (вогонь слабкий). Крем повинен загуснути.
    Прибравши з плити, трохи остудивши, додати в нього розм’якшене масло і збити.
  2. Після влити в крем молоко згущене і перемішати.
  3. Всипати борошно і соду.
  4. Приготувати тісто, змішавши інгредієнти. Воно не повинно бути щільним і липнути до рук.
    На вісім частин розділити тісто, кожну, розкотивши, обрізати, виходячи з діаметра сковороди.
  5. Коржі обсмажити на маленькому вогні з кожного боку.
  6. Теплі майбутні шари торта добре промазати кремом. Горіхами або шматочками коржів прикрасити торт.

От і все. Нехай тортик постоїть годинку. Можна пригощати чоловіка, друзів.

Шоколадні торти — поза конкуренцією у багатьох ласунів. Просто додавши в тісто какао-порошок, ви отримуєте абсолютно новий десерт.

Шоколад — важлива складова в кондитерському мистецтві. Існує безліч простих рецептів шоколадних тортиків, пропоную рецепт одного з улюблених мною тортів.

Торт з шоколадно-мигдалевого бісквіта

Я і мої подруги — великі любительки кави і гіркого шоколаду. Кілька років я на свій день народження печу шоколадний десерт, який становить відмінний дует з нашим улюбленим напоєм. Особливість мого рецепту — відсутність борошна, зате багато шоколаду, і готується швидко.

Отже, вам буде потрібно:

  • вершкового масла — 25 г (+ трохи для змащування форми);
  • 200-225 грам чорного шоколаду;
  • п’ять яєць;
  • пудри цукрової — 175 г;
  • дві ложки молока (їдалень);
  • 125 грам подрібнених мигдальних горіхів.

інгредієнти в шоколадний торт

  1. Розтопіть шоколад на водяній бані, в мікрохвильовці або в духовці.
  2. Додайте до розплавленого шоколаду вершкове олію і розмішайте.
  3. Всипте, в попередньо охолоджені білки, пудру і збийте до гарної красивої піни.
  4. Жовтки потрібно збити і акуратно перемішати з білками, а потім з шоколадом і горіхами. Ще раз все добре перемішати з молоком.
  5. Вилийте отриману суміш у форму і випікайте корж хвилин 35-45.
  6. Остудивши корж у формі, переверніть обережно на блюдо. Залишилося посипати цукровою пудрою. Частування готово!

шоколадно-мигдальний торт-рецепт крок за кроком

Торт вийде по-справжньому шоколадний, без додаткового присмаку. Його можна три дні зберігати в холодильнику, загорнувши в плівку і поклавши в контейнер. Два місяці в морозильній камері.

Більшість тортів печуться в духовці. Але є рецепти без випічки: з морозива, печива, млинців. Просто, швидко і смачно.

Млинцевий торт

Пропоную розглянути рецепт торта. Він і листковий, і зі згущеним молоком, і без випічки в духовки одночасно! Залишилися не з’їденими млинці, приготуйте з них тортик.

Буде потрібно:

  • 12 штук млинців;
  • горіхи волоські — 100 грам;
  • згущене молоко — одна банка;
  • 100-150 грам вареної згущенки.

процес:

  1. Подрібнити обсмажені на сковороді без масла горіхи.
  2. Змішати горіхи зі згущеним молоком.
  3. Скласти млинці стопкою, промазав кожен згущеним молоком з горіхами.
  4. Верхній млинець промазати вареної згущеним молоком і посипати волоськими горіхами.

Млинцевий торт

Апетитний млинцевий десерт готовий!

Найсмачніший торт на кефірі «Трухлявий пень»

Кефір зазвичай використовується при випічці пирогів і оладок. Він стане в нагоді і для приготування смачного тортика в домашніх умовах «Трухлявий пень».

Продуктів потрібно небагато:

  • пара яєць;
  • цукор — стакан (для тесту) і ще 50 г (для крему);
  • по склянці варення і кефіру (можна кислого молока);
  • дві ложечки чайних соди;
  • приблизно 2 склянки борошна;
  • сметана — 0,5 кг.

Готується просто:

  1. Збити цукор і яйця.
  2. З кефіром змішати соду.
  3. Перемішати яйця з цукром, варенням, додати кефір із содою і борошно.
  4. Вилити рідке (стікає з ложки) тісто в форму і випікати в духовці близько 20-23 хвилин. Спекти два коржі, кожен розрізати. Коржів буде чотири.
  5. Коржі просочити сиропом.
  6. Збитою з цукром сметаною промазати коржі.

Рецепт чудовий, на фото різні варіанти прикрас.

трухлявий пень

Рецепт приготування швидкого і самого смачного торта

І ще один рецепт торта без борошна — горіховий.

знадобиться:

  • цукор — трохи менше півсклянки;
  • яйця — три штучки;
  • будь-які горіхи — 1 стакан (очищені);
  • розпушувач — 1 ложечка чайна.

Готується десерт швидко:

  1. Горіхи подрібнити буквально в пил. Збити з яйцями цукор, додавши горіхи.
  2. Виливши в силіконову форму отриману суміш, відправити її на п’ять хвилин в мікрохвильовку. Включити піч на максимальну потужність.
  3. Корж обмазати улюбленим кремом або розтопленим шоколадом.

Прикраса за вами. Чим більше коржів ви зробите, тим вища і красивіша буде торт.

торт горіховий

Думаю, на сьогодні досить. На кілька свят вперед можна підготуватися! Сподіваюся, серед підібраних мною простих рецептів приготування тортів в домашніх умовах, знайдеться, який припаде до душі.

Діліться з друзями статтею і приходьте знову за новими ідеями.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector