Шаурма з куркою і корейською морквою. Рецепт як приготувати смачну шаверму в домашніх умовах

Привіт, любителі порадувати своїх домочадців і гостей смачною і здоровою їжею. Аромат шаурми знаком кожному з нас, але не варто поспішати купувати її у невідомого вуличного торговця. Спробуйте приготувати шаурму самостійно.

Виходить чудово. Дуже добре підходить для вечері, для перекусів, можна взяти з собою в офіс або дати дитині в школу, а якщо раптово нагрянули гості, краще частування годі й шукати.

Одного разу мій старший син зі своєю нареченою приготували цю страву на моїй кухні. Шаурма по-домашньому з куркою, покроковий рецепт якої ви сьогодні дізнаєтеся, вийшла на славу. Навіть найменша дитина наминав за обидві щоки незвичайне за смаковими якостями страву.

Інгредієнти:

  1. лаваш;
  2. куряче філе, або вже готовий курячий фарш;
  3. свіжі огірки;
  4. білокачанна капуста;
  5. морквина по-корейськи;
  6. свіжа зелень;
  7. майонез;
  8. кетчуп;
  9. сіль і спеції за смаком.

Інгредієнти для шаурми

  • Філе або курячий фарш перемішати з сіллю і спеціями, обсмажити на сковороді в невеликій кількості рослинного або вершкового масла до готовності.
  • Лаваш розкачати, розрізати на однакові частини (розмір залежить від бажаного розміру готової шаурми), розкласти на столі.
  • У нижній частині кожного аркуша зробити невелику сіточку з майонезу і кетчупу (при бажанні можна додати гірчицю).

майонез і кетчуп

  • Зверху на соуси викласти обсмажене куряче м’ясо.

м'ясо куряче

  • Далі — дрібно нашатковану капусту. Якщо капуста молода, віджимати руками не треба, достатньо трохи посолити, а якщо стара, краще добре пом’яти, щоб вона стала більш соковитою.

начинка для шаурми

  • Наступний шар — корейська морква.

додаємо корейську моркву

  • На середній терці натерти огірки, викласти їх на морквину і зверху знову зробити сіточку з майонезу.

начиняє лаваш

  • Згорнути «конвертики» з лаваша.

звертаємо лаваш

  • Кожен скропити водою.
  • Надіслати в мікрохвильовку на 5-7 хвилин в середньому режимі.

Смачна і соковита, на вигляд апетитна і ароматна шаурма по-домашньому готова.

шаурма по-домашньому

Смачного!

Не забувайте залишати свої відгуки про рецепт, діліться посиланням на статтю в своїх групах або розміщуйте її в статусах. Напишіть які інгредієнти використовуєте ви, щоб начинити лаваш. Мені і моїм читачам буде цікаво. До нових зустрічей на «Острівці позитиву». Успіхів!

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector