Салати з тунцем на Новий рік 2020: рецепти з фото просто і смачно

Салати з тунцем консервованим ідеально підходять для святкового меню на Новий рік 2020. Рибні страви легкі і одночасно ситні і якщо правильно поєднувати рибу з іншими продуктами, то дуже смачні.

Консервований тунець поєднується з багатьма продуктами, багато господинь поєднують ці консерви з рисом, яйцем, пекінською капустою і солоними огірками. Готувати рибні салати з тунцем — одне задоволення. Досить відкрити банку з тунцем і злити масло, риба для салату готова. Швидко і просто!

У святкових салатах часто в якості додаткового інгредієнта додають авокадо, рукола, консервовану квасолю і солодку кукурудзу. На нашому сайті сьогодні найсмачніші рецепти салатів з консервованим тунцем для святкового столу, вибирайте на свій смак і пригощайте своїх друзів.

Листковий салат з консервованим тунцем

Перед будь-яким застіллям ми підбираємо меню і враховуємо всі. У новорічному меню повинні бути як м’ясні, так і рибні страви. Потрібно враховувати те, що може хто із запрошених гостей не з’їв м’ясні страви, а вважає за краще рибні та овочеві страви.

Тому підбирайте в меню закуски, салати та гарячі страви з м’яса і риби, щоб у вас за столом було всім, не тільки, цікаво поспілкуватися, а також смачненько поїсти.

Пропонуємо приготувати на святковий стіл рибний салат з тунцем, рисом і яйцями, що не перемішуються, а укладаються в салатник шарами.

Інгредієнти:

  • Рис — 200 м (варений);
  • консервований тунець — 400 г;
  • жовтки яєць варені — 2 шт .;
  • морква — 2 шт. (Варена);
  • зелень цибулі;
  • сік лимона — 1 ст. ложка;
  • яблуко — 2 шт.
  • Соус: вершки — 300 мл .;
  • сметана — 400 мл .;
  • майонез — 200 мл .;
  • сіль;
  • перець.

приготування:

Новорічний салат з тунцем і рисом будемо викладати шарами на блюдо, можна скористатися спеціальним кільцем для сервірування.

Викладати можна, як в одне блюдо, так і порційно для кожного гостя.

Для початку зробимо соус, для цього потрібно змішати всі інгредієнти для соусу. Далі викладаємо шарами і перший шар подрібнені шматочки тунця 200 г., полити трохи соусом. Зверху риби викласти відварений рис і добре поливаємо соусом.

Третій шар салату — морква варена натерта на тертці. Змастити трохи соусом. Потім нарізати пір’я цибулі, і притрусити зверху моркви.

Очищене від шкірки яблуко нарізати соломкою, викласти зверху цибулі. Полити соусом.

Наступний шар салату залишився консервований тунець. Тепер салат потрібно поставити в холодильник на дві години.

Перед подачею прибрати кільце з салату з тунця і притрусити натертим жовтком, і шматочками риби. Також можна прикрасити вирізаними фігурно морквою і листочками петрушки.

Салати з тунцем на Новий рік 2020Салати з тунцем на Новий рік 2020: легкі і смачні

Рецепт салату з сочевиці з тунцем і яйцем

Сочевиця відноситься до розряду бобових, багата на рослинний білок і підходить для приготування багатьох страв. Пропонуємо здивувати гостей і приготувати на Новий рік 2020 салат з консервованого тунця з сочевицею. У поєднанні з яйцями, овочами і зеленню корисні властивості сочевиці подвоюються, а то і потроюється.

Завдяки шматочках тунця салат виходить не тільки надзвичайно смачним, але і поживним стравою. Міняти смакові нотки даного рецепта можна, використовуючи різні сорти сочевиці. Коричнева сочевиця додасть страві легкий горіховий аромат, червона сочевиця — пікантний, злегка гострий смак.

інгредієнти

  • Сочевиця — 150 г;
  • тунець — 1 банку;
  • яйця — 3 шт .;
  • морква — 2 шт .;
  • цибуля — 2 шт .;
  • оливки консервовані;
  • петрушка — 50 г;
  • кінза — 50 г;
  • сіль перець;
  • рослинна олія.

приготування:

Заливаємо яйця холодною водою і ставимо їх варити. Для того щоб зварити яйця круто і не переварити, заливаємо їх холодною водою, після того, як вода закипить, вимикаємо і залишаємо на 10 хвилин. Сочевицю заливаємо окропом і варимо до готовності.
Нарізаємо моркву соломкою.

Ріжемо цибулю півкільцями. Коли чечевиця готова, відкидаємо її на друшляк і даємо воді стекти. Цибулю і моркву обсмажити на олії.

Оливки нарізаємо тонкими кільцями. Тим часом охолоджуємо зварені яйця, знімаємо смажені моркву і цибулю з плити.
Рубаємо яйця. Зсипають всі інгредієнти в миску.

Додаємо до них розім’ятий виделкою тунець, посолити і поперчити виходячи з особистих переваг, ретельно перемішуємо.

Завдяки тому, що овочі обсмажені на рослинній олії і доданий тунець у власному соку, додаткова заправка у вигляді майонезу або масла не потрібно. Ось такий оригінальний і, в той же час, дуже простий салат вийде у вас для зустрічі покровительки Нового 2020 року — Білій Щура.

Салати з тунцем на Новий рік 2020 сиромСалати з тунцем на Новий рік 2020: рецепти з сиром

Салата з консервованим тунцем, яблуком і огірком

Необхідні інгредієнти:

  • Листовий салат — 1 пучок;
  • 1 огірок;
  • тверде кисло-солодке яблуко — 1 шт .;
  • кілька картоплин;
  • банка консервованого тунця у власному соку;
  • банку зелених оливок;
  • оливкова олія;
  • Заправка для рибного салату: одна частина майонезу, дві частини сметани (нежирної) або йогурту, одна частина оливкової олії, лимонний сік за смаком, часточка подрібненого часнику, сіль-перець.

Як приготувати салат з консервованим тунцем на святковий стіл:

Очистіть картоплю, наріжте її кубиками, добре обсушити паперовим рушником. Полийте оливковою олією, посипте сіллю. Висипати на деку і запікайте при 200 градусах до повної готовності.

Наріжте такими ж кубиками очищене яблуко і огірок. Тарілку змастіть заправкою і викладіть на неї салатні листя. Зверху покладіть яблуко, огірок, картопля кубиками і шматочки риби. Залийте заправкою.

Картопля — інгредієнт зовсім необов’язковий, це на ваш смак і розсуд.

Можна також подавати і з перепелиними вареними яйцями. Святковий салат з тунцем готовий, можна сідати за святковий стіл і зустрічати Новий рік!

Салати з тунцем на Новий рік 2020 з оливкамиСалати з тунцем на Новий рік 2020: рецепти з оливками

Святковий салат з тунцем і картоплею: ​​дуже смачний рецепт

Новий експромт на тему листкового салату з консервованої риби. Ніжний салат з консервованого тунця ідеально підійде для меню новорічного столу. Поєднання зеленого, з кислинкою, яблучка, яєць і філе соковитою риби створює прекрасний, ситний, корисний і поживний салатик.

Для приготування потрібні:

  • Тунець консервований — 245 грам (1 банка);
  • картопля — 2 шт .;
  • яйця — 3 шт .;
  • цибуля пір’яний — 5 грам;
  • твердий сир — 50 грам;
  • яблуко зелене — 1 шт .;
  • йогурт — для прошарків.

Як готувати:

Шматочки консервованого тунця розбираємо за допомогою вилки і по можливості виймаємо всі видимі кісточки.

Складаємо святковий салат шарами.

Перший шар салату — шматочки тунця кладемо в, приготоване для подачі, блюдо. Змащуємо тонким шаром йогурту.

Тепер другий шар — натертий варену картоплю і закріплюємо салат шаром йогурту.

Третій шар — подрібнений пір’яний цибулю.

При бажанні можна додати дрібно нарізану цибулю, попередньо ошпарений окропом для видалення сильної гіркоти.

Шар цибулі теж зміцнюємо йогуртом. Наступний шар рибного салату — терте зелене яблуко. Яблуко можна очищати від шкірки, а можна потерти разом з шкіркою, так салатик корисніше буде. Знову шар йогурту.

Яєчний білок тепер кладемо в наступному шарі, далі йогурт. Шар тертого яєчного жовтка. Заключний шар — сирний, прикраса салату.

Яскравий, апетитний салатик з консервованим тунцем виходить для веселого Нового року! Вам подобається?

На додаток можна прикрасити салат рубаним зеленою цибулькою, фігурними скибочками огірочка або коханої зеленню.

Салати з тунцем на Новий рік 2020 з яйцемСалати з тунцем на Новий рік 2020: рецепти з яйцем

Лимони, фаршировані легким салатом з тунця

Смачний і ситний салат з тунцем з незвичайним оформленням і подачею блюда. Ідеально для святкового столу. Готувати дуже просто, незважаючи на те, що може здатися важким фарширувати лимони. Це зовсім не складно.

Інгредієнти для 4 осіб:

  • 4 лимона;
  • 3 яйця, зварені круто;
  • 2 банки тунця в маслі;
  • 1 свіжий огірок;
  • жменю зелених оливок;
  • 5-6 столових ложок майонезу;
  • 1/2 пучка кропу;
  • 2 гілочки петрушки;
  • цукор, сіль, перець.

Як приготувати:

Вимити і висушити лимони. Відрізати верх на 3/5 висоти, злегка обрізати дно лимона, щоб фрукти могли стояти. Вирізати ножем м’якоть лимона і подрібнити її.

Яйця нарізати кубиками. Вимити і нарізати кріп, залишивши кілька гілочок кропу для прикраси. Очистити і нарізати кубиками огірок. Оливки нарізати скибочками. Злити масло і розчавити тунця. Змішати всі інгредієнти салату.

Приготувати заправку для салату. Майонез змішати відкладеної лимонної м’якоттю. Посолити, додати чорний мелений перець і цукор за смаком.

Вилити приготований соус в салат і перемішати. Заповнити лимони салатом. Поставити фаршировані лимони на тарілку і прикрасити кропом. Все, головне і незвичайне блюдо з цікавим наповненням для новорічного столу готово!

Лимони, фаршировані легким салатом з тунця

Салат з тунцем, мандаринами і горіхами на Новий рік 2020

Інгредієнти:

  • 1 маленька китайська капуста;
  • 2 маленьких банки мандарина в сиропі;
  • 2 банки тунця в соусі;
  • 4 яблука;
  • 1 чашка нарізаних волоських горіхів або фундука;
  • Інгредієнти для соусу: 1/2 склянки оливкової олії;
  • 1/2 склянки мандаринового сиропу;
  • сік одного лимона;
  • сіль, перець — за смаком;
  • цукор — за бажанням.

Як готувати:

Вимити, висушити і нарізати капусту тонкими смужками. Відкрити банки з тунцем, акуратно злити рідину і роздавити вилкою рибу. Вимити, очистити і нарізати яблука смужками. Злити сік з банки з мандаринами. Можна покласти в салат свіжі мандарини, але тоді доведеться докупити в магазині мандариновий сік.

Приготувати соус з оливкового масла, мандаринового сиропу і лимонного соку. Приправити сіллю, перцем і, можливо, цукром.

Розкласти в скляному посуді шари: китайська капуста, тунець, мандарини, яблука і горіхи. Приготований соус вилити в салатницю і акуратно перемішати.

Покладіть салат в холодильник мінімум на 1 годину, щоб інгредієнти просочилися.

Рис з консервованою рибоюСалати з тунцем на Новий рік 2020: рецепти з рисом і кукурудзою

Новорічний салат з тунцем, рисом і кукурудзою

Цей святковий салат буде ідеальним частуванням для символу Нового року 2020 Сталевий Щура, в його складі ситні продукти: рис, консервована кукурудза, яйця і сир. Цікаве поєднання смаку вийде, якщо додати прованські трави. Якщо таких не знайдеться — можна замінити будь-якими спеціями.

Інгредієнти:

  • 200 г рису;
  • 2 банки тунця у власному соку;
  • 4 яйця зварених круто;
  • 100 г твердого сиру;
  • баночка солодкої кукурудзи;
  • банка консервованої солодкої кукурудзи;
  • пучок із зеленої цибулі;
  • 5 столових ложок майонезу;
  • прованські трави або інші спеції за смаком.

Як готувати:

Рис відварити до м’якості в підсоленій воді. Остудити, викласти на дно салатниці. Помилитися злегка майонезом, достатньо буде двох столових ложок.

Охолодити яйця, очистити і нарізати кубиками. Викласти на шар майонезу і посипати прованськими травами. Злийте рідину з банки з консервованою рибою і цукрової кукурудзи.

Сир натерти на крупній тертці. Поверх шару з яйцями викласти шматочки тунця, посипати тертим сиром. Далі викласти шар кукурудзу і залишився майонез. Прикрасити дрібно нарізаною цибулею і кукурудзою.

Відео: Класичний салат з тунця — простий і смачний рецепт з майонезом

Класичний салат з тунця можна часто побачити в меню кафе і ресторанів. Спробуйте, дуже смачно, просто і легко готувати!
рецепт:

  • 2 банки тунця в маслі;
  • 1 ч.л. лимонного соку (можна трохи більше);
  • 1 \ 2 стебла селери;
  • 1-2 ст.л. майонезу;
  • 3-4 гілочки петрушки;
  • 1 \ 2 пучка шніт лука або за смаком;
  • сіль, чорний перець за смаком.

Готуйте з хорошим настроєм і у Вас обов’язково все вийде!

Салат з виноградом, тунцем і руколою: рецепт на Новий рік

Інгредієнти:

  • 2 жмені нарізаної рукола;
  • 2 жмені свіжого салату мікс;
  • гроно червоного винограду
  • шматочок твердого сиру;
  • банка консервованого тунця в маслі;
  • заправка для салату: лимонний сік, мед, гірчиця, трохи оливкового масла;
  • смажений мигдаль.

Як готувати:

Найкраще подавати салат шарами на тарілці — без перемішування. Вимийте листя салату і обсушіть. Покласти салатні листя на тарілку або плоске блюдо.

Викласти виноград, вимитий і висушений. Далі викласти шар сиру, порізаного кубиками і подрібнене листя салату рукола.

Приготувати заправку для салату, змішавши всі інгредієнти за смаком до однорідної консистенції. Вилити лимонну заправку поверх салату. Прикрасити посипати обсмаженими на сухій сковороді мигдалем.

Легкий рибний салатикСалати з консервованим тунцем на Новий рік 2020

Салат з тунцем і авокадо

Навіть простий салат з тунцем може стати справжнім кулінарному шедевром, якщо проявити трохи фантазії і подати його на святковий стіл в авокадо, з яким тунець чудово поєднується.

Інгредієнти:

  • Авокадо — 2 шт .;
  • тунець консервований (у власному соку) — 1 банка;
  • цибуля червоний невеликий — 1 шт .;
  • помідор середній — 1 шт .;
  • оливкова олія — ​​3-4 ст. л .;
  • сіль, перець — за смаком;
  • лимон — 1/2 шт.

Спосіб приготування:

Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, а потім дуже акуратно зняти шкірку. Натерти авокадо лимоном з усіх боків, щоб воно не потемніло.

Злити рідину з банки з тунцем. Викласти тунець в миску, додати очищений і дрібно нарізаний червоний лук. Посолити, поперчити, полити оливковою олією і перемішати.

Викласти приготований салат на половинки авокадо і прикрасити нарізаним часточками помідором. Скропити лимонним соком і оливковою олією.

авокадоСалат з тунцем консервованим в авокадо

Салат з тунцем і шматочками авокадо

Це легкий, дуже ніжний, зовсім літній салат. Готується буквально 10 хвилин. Кедрові горішки можна замінити на рубаний мигдаль або волоські горіхи, можна взагалі не додавати, так само можна додати цибулю порей або шалот, зробивши додатковий шар між авокадо і помідорами.

Принадність будь-яких салатів в тому, що з ними можна нескінченно імпровізувати, все залежить від того, що у вас є в холодильнику в даним момент, і від вашої фантазії.

На 2-3 порції:

  • 1 авокадо,
  • 2 середніх помідора,
  • 2 банки тунця у воді,
  • 2 ст.л. кедрових горішків,
  • 2 ст.л. оливкового масла,
  • сік половини лайма (або лимона),
  • кінза,
  • морська сіль,
  • мелений перець.

Інгредієнти:

1. Чистимо авокадо від шкірки і кісточки. Розминаємо виделкою. Не потрібно розминати до повного пюре, нехай будуть і великі шматочки.

Перелік продуктівПродукти для салату з авокадо і тунцем

2. Додаємо сік лайма, сіль, перець, дрібно нарізану кінзу (буквально три гілочки), кедрові горішки.

авокадо очищений

Авокадо з кедровими горіхами

3. Добре перемішуємо, акуратно викладаємо на тарілку, як перший шар салату.

шар авокадо

4. Очищаємо помідори від шкірки. Робимо хрестоподібні надрізи і заливаємо окропом, буквально на хвилину-дві.

помідор

5. Знімаємо шкірку, очищаємо від кісточок.

Помідор без шкірки

6. Нарізаємо кубиками. Трохи солимо і перчимо, додаємо кінзу, теж десь гілочки три-чотири. Перемішуємо, даємо стекти зайвої рідини.

Томати з зеленню

7. Викладаємо помідори зверху авокадо другим шаром.

Салати з тунцем на Новий рік 2020 з помідорами і авокадо

8. Змішуємо тунець і оливкове масло. Можна, звичайно, взяти тунець в олії, але мені більше подобається, коли масло оливкове. Викладаємо тунець зверху помідор.

Салати з тунцем

9. Все! Святковий салат з консервованим тунцем на новорічний стіл готовий. Подавати бажано холодним, можна поставити салат на 10 хвилин в холодильник перед подачею на стіл.

Салати з тунцем на Новий рікЛисткові салати з тунцем на Новий рік 2020

Простий рецепт салату з тунцем і квасолею без майонезу

Буде потрібно:

  • Квасоля (будь-який вид) — 1 банка;
  • тунець в олії — 1 банка;
  • зелена цибуля — 1 пучок;
  • ріпчаста цибуля — 1 маленька цибулина;
  • оливкова або рослинне масло — 1 ст. л .;
  • яйце куряче — 2 шт .;
  • огірок — 1 шт .;
  • лимонний сік — 2 ч. л .;
  • сіль і перець — за смаком.

приготування

Відкриваємо консерви, зливаємо масло і викладаємо шматочки тунця в миску. Для найкращого результату рибу слід трохи розім’яти виделкою. Схожі дії виробляємо з нашої квасолею.

Яйця зварити і нарізати великими шматочками. Лук очищаємо, промиваємо під холодною водою і дрібно шаткуємо. При бажанні можна додати трохи селери.

Огірок миємо й нарізаємо напівколами. Далі всі інгредієнти змішуємо, заправляємо оливковою олією, лимонним соком і присмачуємо все спеціями. Перед подачею прикрасити блюдо шматочками варених яєць.

Також при бажанні блюдо можна заправити майонезом.

Салати з тунцем на Новий рік 2020: рецепти з фото

Салат з тунцем і пекінською капустою: дуже смачний рецепт

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста (або молода білокачанна)
  • консервована кукурудза,
  • консервований тунець,
  • свіжий огірочок,
  • свіжий помідор,
  • сир плавлений,
  • соняшникова (або оливкова) олія,
  • трохи лимонного соку,
  • трохи солі.

приготування:

Пекінську капусту нарвати руками і укласти на дно тарілки (салатниці). Далі все робимо шарами. Консервована кукурудза (воду злити),

Консервований тунець (злити воду) трохи подрібнити виделкою, Огурчик нарізати тонкою соломкою, Помідори, так само, нарізати тонкою соломкою. Зверху прикрасити плавленим сирком, протертим на дрібній тертці. Шари можете змінювати, як захочеться.

Зробити заправку: Масло трохи солі трохи лимонного соку. Все перемішати гарненько, і залити салат. Приємного апетиту і веселого Нового року 2020!

Салати з тунцем на Новий рік 2020: рецепти з фото прості

Салат з тунцем, яйцем і сиром

Для приготування нам потрібно:

  • Тунець у власному соку 200 гр.,
  • сир 17% 150 г;
  • огірок 200 г;
  • яйце 150 г;
  • морква 100 м

Приступаємо до приготування:

Яйця і моркву відварити. Сир натерти на крупній тертці. Першим шаром викласти натерті на крупній тертці білки яєць. На яєчні білки викласти шар тунця.

Консерви попередньо розтерти виделкою. На тунець покласти натертий на тертці свіжий огірок. Поверх шару з огірка покласти шар вареної моркви, натертої на великій тертці. Поверх морквяного шару — шар тертого сиру.

Останнім шаром викласти терті на дрібній тертці яєчні жовтки.

Салати з тунцем на Новий рік 2020: рецепти з фото смачні

Легкий салат на Новорічний стіл з тунцем, помідорами і оливками

Салат з тунцем, помідорами, перепелиними яйцями, салатним листям, сиром і оливками виходить дуже смачним і красиво виглядає на святковому столі. З огляду на всі корисні властивості складових салату з тунцем, можна сміливо рекомендувати його тим, хто дотримується принципів правильного харчування.

продукти:

  • Тунець консервований (в олії) — 160 г;
  • помідори черрі — 5-6 шт .;
  • оливки — 5-6 шт .;
  • салат Айсберг — 200 г;
  • цибуля ріпчаста — 0,5 шт .;
  • сир твердий — 30 г;
  • яйця перепелині — 4 шт. або яйця курячі — 2 шт .;
  • лимон — 0,5 шт .;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений — за смаком;
  • оливкова олія — ​​1 ст. ложка.

Як приготувати салат з тунцем, помідорами і оливками:

Підготуємо всі продукти для салату з тунцем. Яйця перепелині можна замінити на курячі. Краще взяти тунця в маслі, тоді можна буде використовувати масло для заправки салату.

Качан салату Айсберг розберемо на листя і помиємо, висушити листя паперовими серветками. Руками порвемо листя салату на невеликі шматочки. Викладемо листя салату на блюдо. Помідори черрі розрізати на половинки або четвертинки і довільно викладемо поверх салату.

Перепелині яйця відварити в киплячій воді 3-4 хвилини, остудити, очистимо і разрежем на половинки. Додамо яйця на блюдо. З тунця злити масло (не викидати!), Помістимо шматочки тунця на блюдо. Оливки також відправимо на тарілку. Цибуля ріпчаста наріжемо півкільцями і викладемо на блюдо. Сир твердий натерти на тертці, посиплемо салат сиром.

Масло, яке ми злили з тунця, (або оливкова олія) змішаємо з соком лимона, сіллю і перцем і поллємо салат з тунцем заправкою. Готовий салат з тунцем, помідорами і оливками подаємо до столу відразу ж.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector