Салати з рибою на Новий рік 2020: прості і смачні рецепти

Найпопулярніші страви на святковому столі — це салати з рибою, легкі і дуже смачні страви, які на Новий рік 2020 обов’язково слід включити в список страв для приготування. Готувати їх швидко, тому труднощів не буде. Найчастіше господині використовують для рибних святкових салатів слабосоленую червону рибу — форель, сьомгу або лосось.

Не менш смачними виходять страви з копченою рибою — холодного або гарячого копчення. Крім того, якщо використовувати свіжу рибу і попередньо її обсмажити, відварити або запекти в духовці, святкові салати будуть ситними і цікавими на смак.

Звичайно ж, до рибних салатом можна додавати улюблені спеції. Як відомо, багато відомих і популярні салати містити в своєму складі консервовану рибу — сайра, горбуша, анчоуси, тунець. Різноманіття рецептів рибних салатів на святковий стіл вразить будь-яку уяву.

При цьому, будь-який вид риби ідеально поєднується з іншими звичними нам продуктами: картопля, рис, помідори, свіжі огірки, квасолю, морепродукти і консервована кукурудза. На нашому сайті найкраща добірка перевірених рецептів салатів з рибою на Новий 2020 рік Щура. Вибирайте і готуйте із задоволенням, веселих свят і новорічного настрою!

Святковий салат з рибою холодного копчення

Цікаве поєднання смаку копченої форелі, солоних або маринованих огірків і гострої гірчиці з хроном зробить рибний салат головною прикрасою новорічного столу. Готувати таке блюдо одне задоволення!

Інгредієнти:

  • 1 велика копчена форель;
  • 1 морква;
  • 3 яйця;
  • 4 консервованих огірка середнього розміру;
  • 1 маленька цибулина;
  • по 3 ст. л. майонезу і густих вершків;
  • по 0,5 ч.л. хрону і гірчиці;
  • сіль перець.

Як готувати:

  1. Картопля вимити і відварити в мундирі, і моркву відварити до готовності, близько 20 хвилин.
  2. Яйця зварити круто.
  3. Охолодити овочі та яйця, очистити і нарізати кубиками.
  4. Нарізати кубиками огірки і цибуля.
  5. Скласти всі підготовлені продукти в салатницю. Додати вершки, майонез, рубану петрушку, гірчицю, хрін, сіль і перець і все ретельно перемішати.

Нарешті, додати шматочки риби і акуратно перемішати. Святковий салат з копченої риби подавати охолодженим на новорічний стіл.

Салати з рибою на Новий рік 2020: прості

Теплий салат з сьомгою і редискою: рецепт без майонезу

Легкий салат з рибою без майонезу і зі свіжим смаком редису сподобається всім без винятку гостям, які зберуться за святковим столом в новорічну ніч. До того ж легке блюдо не залишить після себе відчуття тяжкості і бажання подрімати.

Інгредієнти:

  • Сьомга свіжа (стейк) — 200 г;
  • салатний мікс (Айсберг, рукола і ін.) — 200 г;
  • редис — 3 шт .;
  • цедра (крупно терта) — 1 ст. л .;
  • лимонний сік — 4 ст. л .;
  • оливкова олія — ​​3 ст. л .;
  • мед рідкий — 1 ч. л .;
  • сіль, перець за смаком.

Як зробити:

1. Рибу помити, обсушити, посолити, поперчити, полити столовою ложкою лимонного соку і запекти в розігрітій до 200 духовці протягом ~ 15 хвилиночок і розібрати на шматочки.

2. Змішати до однорідної консистенції сік лимона з маслом і медом.

3. Скласти в одну миску листя салатів, тонкі кружальця редиски, цитрусових цедру і сьомгу — полити все заправкою і акуратно перемішати.

Ось такий святковий теплий салат з сьомгою і редискою у нас вийшов. Гарного настрою і веселого Нового року 2020!

Салати з рибою на Новий рік 2020Салати з рибою без майонезу на Новий рік 2020

Новорічний салат з рибою і морепродуктами

Смачний і оригінальний салат з морепродуктів з слабосоленої сьомгою. Незважаючи на кількісний склад, готується він швидко і просто, а виходить дуже ефектним і, звичайно ж, дуже ситним. Здивуйте своїх гостей і прикрасьте блюдо трояндами з сьомги!

Інгредієнти:

  • сьомга слабосолона — 250 г;
  • креветки чищені — 300 г;
  • кальмари — 200 г;
  • яйця варені — 5 шт .;
  • сир твердий — 150 г;
  • ікра червона — 100 г;
  • рис — 100 г;
  • зелень;
  • сіль, майонез за смаком.

рецепт:

1. Рис промити до прозорої води, залити окропом (в два рази більше кількості крупи) і варити приблизно 15 хв. після закипання на маленькому вогні під кришкою, до готовності.

2. Кальмарів ошпарити, стягнути плівку і проварити тушки протягом двох хвилин в сильно солоній киплячій воді, а потім остудити і нарізати смужками.

3. Креветки відварити або обсмажити; посолити.

4. Яйця порубати, сир натерти на крупній тертці.

5. Заправити охолоджені продукти майонезом, досолити, перемішати, укласти гіркою на блюдо, прикрасити відкладеними (за бажанням) креветками і ікрою.

6. Сьомгу нарізати тонкими широкими смужками, згорнути з них трояндочки і «посадити» в салат.
Салат з сьомги з морепродуктів готовий, кличте гостей за святковий стіл.

Салати з рибою на Новий рік 2020: смачні рецептиСалати з рибою і креветками на Новий рік 2020

Салат «Мімоза» з плавленим сиром

Дуже багато хто знає, наскільки смачний і в той же час простий у приготуванні цей салат. «Мімозою» його називають через зовнішньої схожості з однойменною осіннім квіткою. Варіантів приготування цього самого новорічного салату маса.

Кожна господиня на свій розсуд може додавати або прибирати інгредієнти. Але! Основними компонентами завжди повинні залишитися рибні консерви, яєчний білок і вершкове масло.

Ще наші мами і бабусі готували салат Мімоза на новорічні свята і дні народження саме за таким рецептом.
Порада: Основним з інгредієнтів цього салату також вважається цибуля (свіжий або маринований). Класти його в це блюдо чи ні — рішення за вами.

Інгредієнти:

  • Консерви рибні — Сардина, 1 шт .;
  • яйця — 4 шт .;
  • морква середнього розміру — 2 шт .;
  • сирок плавлений — 2 шт .;
  • масло вершкове — 50-70 г;
  • майонез — 1 упаковка;
  • зелень — петрушка;
  • кухонне приладдя — терка велика, салатниця.

Салат «Мімоза» з плавленим сиром приготування:

Яйця моєму під проточною водою. Опускаємо в глибоку ємність, заливаємо водою. Ставимо на середній вогонь варитися. Варимо не менше 10-15 хв. Також чинимо з морквою. Але варимо протягом півгодини і більше. Готова морква повинна легко проколюватися виделкою і бути м’якою.

Поки овочі варяться, займемося сиром. Сир для цього салату можна брати як і твердих сортів, так і самий звичайний — плавлений сирок «з дитинства». Сир тремо на крупній тертці.

Перший шаром викладаємо його в салатницю. Заливаємо майонезом. Перемішуємо маленькою ложкою.

Рибні консерви відкриваємо, виливаємо всю рідину. У салаті вона нам не потрібна ні в якому разі. Рибні скибочки викладаємо в тарілку.

Добре розминаємо ложкою або виделкою до однорідної маси. Відправляємо в салатницю другим шаром слід за сиром.
Заливаємо майонезом.

Мімоза листковаСалати з рибою і кукурудзою на Новий рік 2020

Поки ми приготували практично половину салату, яйця зварилися. Очищаємо від шкаралупи. І відокремлюємо білки від жовтків.
Білки тремо на крупну тертку. Це буде третій шар салату. Додаємо майонез. Тут можна трохи підсолити цей шар.

Наступний шар найцікавіший — вершкове масло. Можна сказати, що це секрет ніжності цього салату. Масло має бути холодним, щоб його легше було терти на тертці. Трьом масло і викладаємо в салат. Чи не перемішуємо. Морква очищаємо від шкірки, трьом на крупній тертці.

Рівним шаром перекладаємо в салат слідом за маслом. Заливаємо майонезом. Останній шар — трьом жовтки.

З вареної моркви вирізаємо квіточки для прикраси. Додаємо зелень. Серединки квітів можна зробити з крапельки майонезу.
Рибний салат «Мімоза» з плавленим сиром готовий. Ваші гості будуть приємно здивовані його ніжному смаку.

Святковий салат з червоною рибою і креветками — рибний торт

Новорічний салат з чіпсами і сардиною

Рецепт рибного салату з консервованими сардинами складається всього з п’яти інгредієнтів, але, повірте, він дуже смачний.
Обов’язково приготуйте такий салат до новорічного столу. Він сподобається тим, хто любить рибні салати.

Крім того, він виходить дуже яскравим і соковитим, а також неймовірно хрустким за смаком завдяки свіжої моркви і крихтам з картопляних чіпсів.

Для цього салату вибирайте сардину, консервовану у власному соку або з додаванням олії, але не в маслі, інакше страва буде занадто жирним.

А чіпси краще вибрати нейтрального смаку або з яким-небудь рибним смаком, щоб підкреслити смак сардини (наприклад, сир, краби, морський коктейль і т. П.).

На десерт в новорічну ніч ви можете приготувати торт з сирним кремом, який можна приготувати заздалегідь.

Необхідні інгредієнти для приготування салату:

  • 1 банка консервованих сардин;
  • 4 курячих яйця;
  • 6-7 невеликих морквин;
  • 150 грамів картопляних чіпсів;
  • майонез для перемазиванія шарів.

Листковий салат з сардинами і чіпсами — як готувати:

Поставте відварюватися яйця. Зваріть їх круто (10 хвилин з моменту закипання), а потім остудіть в холодній воді, щоб шкаралупа краще чистили. Відріжте кінці у моркви і очистіть її. Дуже зручно робити це за допомогою ножа- «економки».
Помийте коренеплоди і натріть їх на крупній тертці.

Акуратно відкрийте банку консервів, викладіть рибу в невелику глибоку миску разом з соком. За допомогою вилки розімніть сардини, поки вони не перетворяться в однорідну масу. Остигнули яйця очистіть від шкаралупи. Натріть їх на крупній тертці.

Скришити картопляні чіпси. Це дуже зручно робити прямо в упаковці, а потім висипати в якусь тарілку. На дно ємності, в якій ви будете подавати салат, викладіть яйця рівним шаром. Змастіть шар невеликою кількістю майонезу.
Потім викладіть подрібнені сардини і розрівняйте.

Сардини також покрийте майонезом. Потім покладіть натерту моркву. В самому кінці зверху присипте покришеними чіпсами.

Краще посипати чіпсами салат перед самою подачею, щоб вони не розм’якли і були хрусткими.

Найкраще подавати цей салат в прозорій посуді, щоб було видно його шари. Приємного апетиту і веселих свят!

Салати з рибою на Новий рік 2020: прості і смачні

Салат з рибою з консервованої сайри з картоплею

Ще один рецепт смачного салату з рибою, який залишиться у вашій записній книжці. Його можна готувати як на святковий стіл, так і на повсякденний вечерю. Готувати його дуже швидко, так що залишиться час на підготовку до Нового року.

Вам знадобиться:

  • 500 г дрібного картоплі;
  • 2 середніх червоних цибулини;
  • 150 г консервованої сайри, філе анчоусів або оселедця;
  • 3 ст ложки оливкової олії;
  • 1 ст. ложка 3% -ного оцту (можна винного);
  • 1 ч. Ложка французької (зерновий) гірчиці;
  • петрушка, сіль.

приготування

Картоплю відварюємо в мундирі, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо круглими товстими скибочками. Нарізаємо тонкими кільцями цибулю. Подрібнюємо шматочки сайри. Промиваємо і дрібно рубаємо петрушку.

До речі, в цьому салаті консервовану сайру можна замінити на філе анчоусів або оселедця. А якщо анчоуси не крупніше — їх можна покласти в салат цілими тушками. Буде смачно!

Робимо заправку: змішуємо оливкову олію з оцтом, додаємо гірчицю і сіль за смаком, добре перемішуємо.

Викладаємо салат в салатник шарами: картопля, цибуля і риба. Поливаємо заправкою. Посипаємо нарубаної зеленню.
Смачний картопляний салат — до Вашого святкового столу! Смачного!

Салат можна додатково посипати часниковими грінками з житнього хліба.

Листковий легкий салатикЛисткові салати з рибою на Новий рік

Рибний салат з консервованої горбуші

Цей дуже смачний і цікавий рецепт салату відомий не так давно, але вже завоював популярність у господинь. Простота приготування підкуповує. Для святкового листкового салату з рибою потрібні продукти, які завжди є в холодильнику.

Тому-то він і вважається простим. Але це ніяк не відбивається на його смакових якостях, гостям він обов’язково сподобається. Незвичайне поєднання консервованої горбуші з помідорами і яйцями здивує ваших гостей в цю новорічну ніч.

продукти:

  • горбуша консервована — 1 банка;
  • яйця — 7 шт .;
  • помідори черрі або маленькі іншого сорту;
  • яблуко — 1 шт .;
  • майонез;
  • огірок свежій- 1 шт .;
  • петрушка;
  • сіль і спеції за смаком.

приготування:

Яйця відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і окремо трьом білок і окремо жовток на дрібній тертці. Горбушу дістаємо з банки, зливаємо всю рідину і розчавлює виделкою, якщо попадаються кісточки прибираємо їх.

Яблуко моєму і також трьом на дрібній тертці, можна очистити від шкірки — це за вашим бажанням вже. Краще брати кисле яблуко, наприклад Антонівка. Огірок миємо й ріжемо на кружечки.

Салат робиться шарами:

  1. 1 шар — білок
  2. 2 шар — горбуша
  3. 3 шар — яблуко
  4. 4 шар — частина жовтка

Кожен шар Промазуємо майонезом і прикрашаємо залишилися жовтком. Петрушку викладаємо у вигляді гілочок і наші маленькі помідори як ягідки, а огірок по краю тарілки навколо салату. Виглядає дуже красиво і апетитно, а головне смачно.

Листковий салат з рибою, грибами, морквою і цибулею на Новий рік 2020

Салат за цим рецептом виходить красивим, яскравим, незвичайним і дивовижно смачним. Салат готується легко і просто і він чудова альтернатива класичному салату «Оселедець під шубою». Салат можна приготувати як в звичайний день, так і на святковий стіл.

Діаметр кондитерського кільця 20 см.

Інгредієнти:

  • 1 слабосолона оселедець;
  • 2 невеликих варених картоплі;
  • 2 невеликі головки ріпчастої цибулі;
  • 2 великі морквини;
  • 300 м свіжих печериць;
    3 варені круто яйця;
  • майонез;
  • сіль, перець чорний мелений за смаком;
  • рослинне масло для смаження.

Салат з рисом і консервованою рибою

Серія «Салати з консервованої риби» триває. Салат з рисом і консервованою рибою приготувати дуже просто. Рибку можна використовувати сайру, сардину, горбушу, скумбрію.

Майонез може бути класичний провансаль або сорт з низьким вмістом жирів, звичайно кращий варіант майонез домашнього приготування, якщо самі не готуєте то, вибирайте соус до смаку.

Для приготування потрібні:

  • рис — 200 грам;
  • консервована риба — 1 банка;
  • майонез — 5 столових ложок;
  • зелена цибуля — пучок;
  • свіжа зелень петрушки — для прикраси.

Рис перебираємо, промиваємо і відварюємо в трохи підсоленій воді до повної готовності. Рибні консерви відкриваємо, виймаємо рибку і в глибокій тарілочці подрібнюємо її виделкою. Зелену цибулю нарізаємо довільно.

На порційні тарілочки ставимо кільця, для оформлення красивих порційних салатів і починаємо фантазувати на тему смачного рибного салату.

Перший шар кладемо рис, утрамбовуємо його і змащуємо тонким шаром майонезу. Другий шар рибний. Його теж закріплюємо майонезом. Третій шар теж рис. Знову тонкий шар майонезу. Зверху прикрашаємо салат петрушкою і зеленою цибулькою. Результат — просто, швидко і смачно! Салат з рисом і рибними консервами на Новий рік 2020 готовий!

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector