Салати на Новий 2019 рік Свині | новорічні рецепти

Уявити новорічну ніч без багато накритого столу просто неможливо. Існує класика — олів’є, оселедець під шубою, мімоза. Однак якщо ви хочете спробувати щось новеньке і здивувати гостей, то пропонуємо вам підбірку оригінальних і смачних салатиків на Новий 2019 рік.

Новорічний салат з креветками

вінок

Вам будуть потрібні:

  • зварені круто яйця — 2 шт .;
  • яловичина варена — 250 г;
  • сир — 150 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт .;
  • огірок свіжий і солоний — по 1 шт .;
  • помідори черрі — 4-5 шт .;
  • кріп — 2 пучка;
  • сіль, перець — за смаком;
  • оливкова олія, бальзамічний оцет, соєвий соус — по 1 ст. л .;
  • базилік сушений — щіпка;
  • майонез — 150-200 г.

приготування

  1. За кілька годин до створення салату (а краще напередодні ввечері) цибулю чистимо, ріжемо півкільцями або ще дрібніше. Заливаємо маринадом з бальзамічного оцту, оливкового масла, соєвого соусу з додаванням базиліка. Прибираємо в холодильник.

За 5-6 годин до настання головною ночі приступаємо до основного етапу:

  1. Яловичину ріжемо невеликими кубиками.
  2. Яйця і сир натираємо на середній тертці.
  3. Два види огірків ріжемо соломкою, цибулю ріпчасту — півкільцями.
  4. У центр плоскої тарілки ставимо круглий стакан.
  5. Викладаємо шар м’яса. Присолюємо. Змащуємо майонезом.
  6. Слідом кладемо свіжі огірочки. Знову майонез.
  7. Тепер черга сиру.
  8. На сир викладаємо солоні огірки. Соус.
  9. Кладемо шар цибулі. Не забудьте попередньо гарненько його віджати, щоб позбавити від зайвої рідини. Змащуємо майонезом.
  10. На завершення посипаємо яйцями і рясно обмазуємо майонезом.
  11. Акуратно виймаємо стакан з салату до Нового року 2019.
  12. Прикрашаємо гілочками кропу і черрі.

Новорічний салат

Червона Шапочка

Вам будуть потрібні:

  • куряча грудка копчена — 350 г;
  • картопля, зварена в мундирі, — 350 г;
  • морква варена — 400 г;
  • сир — 150 г;
  • горіхи волоські — 60 г;
  • яйця — 5 шт .;
  • майонез — 300 г;
  • зерна граната.

приготування

  1. Картоплю і моркву чистимо. Нарізаємо кубиками розміром приблизно 1 см.
  2. Змішуємо овочі (окремо) з невеликою кількістю соусу.
  3. Яйця чистимо. Подрібнюємо.
  4. Курячі грудки теж ріжемо дрібними кубиками.
  5. Сир натираємо.
  6. Горіхи чистимо. Подрібнюємо в блендері або качалкою.
  7. У центр тарілки поміщаємо кільце для салатів.
  8. Викладаємо картоплю.
  9. На картопля кладемо курку і робимо майонезну сіточку.
  10. Посипаємо горіхами.
  11. Формуємо шар з сиру, не забувши змастити його майонезом.
  12. Тепер черга моркви.
  13. Останній шар — яйця, їх теж потрібно змастити соусом.
  14. В самому кінці робимо «червону шапочку» з зерен граната. Даємо новорічного салату на 2019 рік просочитися і ставимо на стіл, прибравши кільце.

Новорічний салат

принцеса

Вам будуть потрібні:

  • лосось, консервований у власному соку, — 240 г;
  • кукурудза консервована — 150 г;
  • сир «Російський» — 200 г;
  • яйця, зварені круто, — 6 шт .;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт .;
  • яблука зелених сортів — 2 шт .;
  • лимонний сік — 1 ч. л .;
  • сіль, перець — за смаком;
  • майонез.

Для подачі:

  • червона риба слабосолона — 250 г;
  • ікра червона — 1 ст. л. (за бажанням);
  • яйця перепелині — 2 шт .;
  • крем-сир — 3 ст. л .;
  • зелень (петрушка, кріп).

приготування:

  • Рибу звільняємо від зайвої рідини і розминаємо виделкою.
  • Цибулю чистимо. Кришимо.
  • Яйця розрізаємо, ділимо на білки і жовтки. Перші натираємо на середній тертці, другі розминаємо виделкою.
  • Сир натираємо на тертці.
  • Яблука миємо. Видаляємо серцевину і шкірку. Натираємо на тертці.

чищення яблука

Щоб яблука не потемніли, їх необхідно скропити лимонним соком.

  • На велике плоске блюдо викладаємо інгредієнти шарами: лосось, цибулю, жовтки, майонез, яблука, сир, соус, кукурудза.
  • Посипаємо сіллю і перцем.
  • Білки змішуємо з майонезом і цією сумішшю рясно змащуємо новорічний салат на 2019 рік.
  • Прикрашаємо смужками червоної рибки, перепелиними яйцями, звареними круто, крем-сиром, ікрою.
  • Прибираємо в холодильник на 8-10 годин. Після можна знімати пробу.

Новорічний салат

маска

Вам будуть потрібні:

  • картопля, зварена до готовності, середнього розміру — 2 шт .;
  • морква варена — 2 шт .;
  • яйця курячі варені — 2 шт .;
  • куряче філе відварне — 300 г;
  • петрушка / кріп / зелена цибуля (окремо або мікс) — полпучка;
  • майонез — 3 ст. л .;
  • журавлина / калина / брусниця — 3 ст. л .;
  • сіль перець.

приготування

  1. Зелень миємо. Обсушуємо. Рубаємо.
  2. Картопля, очищений від шкірки, ріжемо кубиками.
  3. Курку подрібнюємо так само, як картопля.
  4. Морква і білки яєць окремо натираємо на середній тертці.
  5. Жовток розминаємо виделкою.
  6. На велику плоску тарілку ставимо дві чарки однакового діаметра.
  7. Навколо чарочок в формі новорічної маски викладаємо, злегка утрамбовуючи підготовлені інгредієнти в наступному порядку — картопля, майонезна сіточка, зелень, майонез, курка, сіль, перець, соус, білок.
  8. Покриваємо морквою, декоруємо жовтками і ягодами (якщо немає тих, що перераховані в списку інгредієнтів, то можна використовувати зерна граната / консервований горошок або кукурудзу), проявивши фантазію або скориставшись прикладом, запропонованим на фото новорічного салату 2019.
  9. Витягуємо чарочки.
  10. Відправляємо в холодильник для просочення.

Новорічний салат

подарунок

Вам будуть потрібні:

  • окіст курячий копчений — 300 г;
  • печериці — 250 г;
  • перець болгарський — 1 шт .;
  • яйця, попередньо відварені до готовності, — 5 шт .;
  • морква варена або запечена — 2 шт .;
  • огірки мариновані — 2 шт .;
  • буряк відварна — 1 шт .;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт .;
  • рослинне масло — 2-3 ст. л .;
  • майонез — 3-4 ст. л .;
  • зелень.

приготування

  1. Відокремлюємо куряче м’ясо від кісточки, видаляємо шкірку і нарізаємо кубиками.
  2. Перець і огірочки теж ріжемо кубиками.
  3. Лук ріжемо не сильно дрібною соломкою, так само нарізаємо гриби.
  4. Обсмажуємо гриби з цибулею в рослинній олії, трохи приправивши сіллю і перцем.
  5. Одну моркву натираємо на середній тертці. Таким же чином «обробляють» з яйцями.
  6. На велику тарілку або блюдо у формі прямокутника шарами викладаємо курку, огірки, морква, яйця, гриби з цибулею, перець, промащуючи кожен невеликою кількістю майонезу.
  7. З решти моркви, буряка і зелені робимо декор салату.
  8. Перед подачею на новорічний стіл салат треба потримати в холодильнику години 3-4.

Новорічний салат

ананас

Вам будуть потрібні:

  • ананас — 1 шт .;
  • креветки очищені — 300 г;
  • помідори черрі — 250 г;
  • листя «Романо» — 100 г;
  • оливкова олія — ​​3 ст. л .;
  • сік лимонний — 2 ст. л .;
  • імбир мелений — щіпка;
  • сіль, суміш перців — за смаком.

приготування

  1. Креветки обсмажуємо в невеликій кількості оливкової олії.
  2. Ананас розрізаємо вздовж на 2 частини.
  3. Вирізаємо м’якоть, залишаючи стінки товщиною 1,5-2 см. Нарізаємо її кубиками середнього розміру.
  4. Помідори миємо і кожен розрізаємо на 4 частини.
  5. Листя салату рвемо руками.
  6. Змішуємо підготовлені інгредієнти і заправляємо соусом з оливкової олії, лимонного соку і спецій.
  7. Викладаємо масу в «чашу» з ананаса і прикрашаємо їм новорічний стіл.

Новорічний салат

З куркою і ківі

Вам будуть потрібні:

  • куряче філе — 300 г;
  • сир твердих сортів — 150 г;
  • кукурудза консервована — 100 г;
  • яйця — 4 шт .;
  • морква — 1 шт .;
  • ківі — 1 шт .;
  • майонез — 3 ст. л.

приготування

  1. Відварюємо курку, яйця і моркву до готовності.
  2. Сир і яйця натираємо на тертці. Аналогічним способом подрібнюємо попередньо очищену моркву.
  3. Куряче м’ясо ділимо на волокна.

Тепер приступаємо до складання.

  1. У центр тарілки ставимо склянку або сервіровки кільце невеликого діаметру.
  2. Перший шар — яйця. Потім — курка. Слідом — морква. Після — черга ківі. Кожен шар Промазуємо майонезом.
  3. Прикрашаємо кільцями ківі і кукурудзою.

Новорічний салат з куркою і ківі

З помідорами і м’ясом

Вам будуть потрібні:

  • куряча грудка відварна — 300 г;
  • опеньки мариновані — 200 г;
  • сир — 150 г;
  • картопля, зварена в мундирі, — 3 шт .;
  • яйця варені — 4 шт .;
  • майонез — 80 г;
  • помідори — 3 штуки;
  • консервований горошок — для прикраси.

приготування

  1. Яйця чистимо. Відокремлюємо білки від жовтків. Натираємо їх окремо на крупній тертці.
  2. Філе ріжемо кубиками.
  3. Помідори дрібно нарізаємо.
  4. Сир натираємо на тертці.
  5. Викладаємо інгредієнти на плоске блюдо в такому порядку — білки, опеньки, філе, помідори, сир, жовток. Кожен шар Промазуємо майонезом.
  6. Прикрашаємо помідорами і горошком.

Новорічний салат з помідорами і м

З тунцем та овочами

Вам будуть потрібні:

  • тунець, консервований у власному соку, -180 г;
  • айсберг — 100 г;
  • оливки — 50 г;
  • яйця — 3 шт .;
  • огірки — 2 шт .;
  • помідори черрі — 5 шт .;
  • цибуля — 1 шт .;
  • оливкова олія — ​​3 ст. л .;
  • сіль, перець — за смаком.

приготування

  1. Огірки миємо. Ріжемо великими кубиками.
  2. Черрі розрізаємо вздовж на 2 частини.
  3. Цибулю ріжемо півкільцями.
  4. Яйця варимо. Чистимо. Кожне розрізаємо на 4 частини.
  5. Тунець ділимо на шматочки.
  6. Об’єднуємо всі інгредієнти, в тому числі і оливки. Солимо, перчимо.
  7. Заправляємо оливковою олією. Перемішуємо.
  8. Викладаємо в салатник, який попередньо потрібно застелити листям айсберга. Готово!

Новорічний салат з тунцем і овочами

З морепродуктами

Вам будуть потрібні:

  • коктейль з морепродуктів — 250 г;
  • рукола — 200 г;
  • помідори — 2 шт .;
  • часник — 2 зубчики;
  • цибуля червоний — 1 шт .;
  • перець болгарський — 1 шт .;
  • масло рослинне — 4 ст. л .;
  • мед натуральний — 1 ст. л .;
  • оцет (6%) — 1 ст. л .;
  • чорний перець, сіль.

приготування

  1. Перець миємо. Видаляємо насіння і плодоніжки. Розрізаємо вздовж на 4 частини.
  2. Кладемо перець на застелений фольгою деко і відправляємо в духовку, прогріту до 240 градусів.
  3. Після того як на перці з’явилися чорні колесо до воза (на це потрібно 8-10 хвилин), виймаємо його з духовки і накриваємо вологим рушником.
  4. З охололого перчика знімаємо шкірку. Ріжемо кубиками.
  5. Цибулю чистимо. Ріжемо кільцями.
  6. Помідори нарізаємо кружечками.
  7. Морепродукти обсмажуємо з дрібно покришеним часником буквально пару хвилин.
  8. У тарілку викладаємо промиту і обсушену руколу, цибулю, помідори і перець.
  9. Зверху викладаємо обсмажені морепродукти.
  10. Поливаємо соусом із зазначеного в списку інгредієнтів масла (краще використовувати оливкову), оцту, меду та спецій. Відразу подаємо салат на стіл.

Новорічний салат з тунцем і овочами

Новорічні салати 2019 можуть бути різними — з м’ясом і вегетаріанські, заправлені майонезом і більш корисні (з оливковою олією або сметаною), оригінально оформлені і просто подані в звичайному салатник. Вибирайте ті, що до вподоби вам і вашим домочадцям, але пам’ятайте, що 2019 — рік свині, тому в новорічному салаті ні в якому разі не повинно бути свинини, інакше майбутні 365 днів виявляться не надто щасливими.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector