Бісквіт в мультиварці: 10 рецептів (в Поларіс, Філіпс, Редмонд, Мулинекс)

Добридень! Хочу поділитися з вами маленькими секретами, як спекти пишний бісквіт на швидку руку в мультиварці.

Рецепти сподобається одиноким неодруженим, мамам, бабусям, юним початківцям Кухарчуки. Бісквіт в перекладі з французької означає кондитерський хліб. Готується з трьох основних компонентів — яєць, цукру, борошна.

На замітку господарочкам 8 головних секретів приготування смачного бісквіта:

  1. Всі продукти для випічки повинні бути однакової температури в правильних пропорціях.
  2. Білки і жовтки краще збивати окремо. Жовтки з цукровим піском, а білки з сіллю.
  3. Борошно і інші інгредієнти додавати до жовтків, а потім поступово вводити білкову масу.
  4. Вимішувати тісто треба акуратно без міксера, лопаткою знизу вгору або за годинниковою стрілкою.
  5. Форма для випічки повинна бути холодною, змазана тільки вершковим маслом.
  6. Не можна довго тримати тісто поза духовки, бісквіт не підніметься, а під час випічки не відкривати дверцята і не знижувати температуру.
  7. Готову випічку краще ставити на мокрий рушник і через 5 хвилин виймати високий «солодкий хліб» в гарячому вигляді.
  8. Бісквіт для торта витримати 8 годин, а потім насичують кремом і різними начинками.

Рецепт французької випічки цінується господарочками за швидкість приготування і завжди хороший результат. Ідеально приготований бісквіт відрізняється ніжною пористою структурою з тонкою світлою скоринкою. Його практично не потрібно жувати, а з повітряними кремами смачний бісквітний торт просто тане в роті.

На замітку кулінарам! Бісквітні напівфабрикати не зашкодять фігурі, вони довго зберігаються в холодильнику і їх навіть можна заморозити!

Бісквіт в мультиварці Редмонд: класичний рецепт для торта

Приготування простого бісквіта в мультиварці не відніме у господині багато часу. Сучасна розумна каструлька Редмонд стане справжнім помічником на кухні. Випічка вийде гладкою, рівномірно пропечене без горілих цяток.

Приготуємо продукти для класичного рецепту:

  • 1 стакан пшеничної муки;
  • 5 яєць;
  • 150 г сах. піску;
  • 1 ч. Л. розпушувача;
  • щіпка ваніліну;

До приготування тіста кілька корисних порад: борошно для пишної випічки потрібно просіяти кілька разів, наситивши її киснем, яйця потримати 45 хвилин поза холодильником, а мультиварку змастити шматочком маслечка до половини чаші.

У каструльку відправляємо яйця, цукор, ваніль. Ставимо ємність на парову баню і доводимо пісок до повного розчинення. Збиваємо суміш міксером 10 хвилин до утворення стійких піків.

Поступово додаємо в суміш борошно і розпушувач, акуратно перемішуємо лопаткою знизу вгору.

Пухку масу заливаємо в мультиварку, розрівнюємо, щільно закриваємо кришку. Включаємо «Випічку» на півгодини.

На замітку! Якщо провести пальчиком по збитою яєчною суміші і залишиться ямка, то маса готова для випічки.

Бісківіт класичний

Після сигналу перевіримо пиріг на готовність зубочисткою! У гарячому вигляді перевертаємо бісквіт на блюдо і охолоджуємо. Дістаємо найсмачніше варення і запрошуємо домашніх до чаю.

Впевнена, ароматний повітряний бісквіт на швидку руку вдався на славу!

Рецепт приготування шоколадного бісквіта в Поларіс на швидку руку

Давно хотіли навчитися пекти пишний шоколадний бісквіт? Зараз швидко розповім, як це зробити за допомогою мультиварки Polaris.

Продукти прості:

  • 2 склянки просіяного пшеничного;
  • 2 яйця;
  • 400 г сах.песка;
  • 1 стакан молочка;
  • 0,5 склянки какао;
  • розпушувач — 1 ч. ложка:
  • ваніль.

На замітку господарочкам! Готувати будемо на крутому окропі і нам знадобиться 1 стакан гарячої води.

  1. Яйця збиваємо з цукром, потім вливаємо туди молоко і ложку соняшникової олії.
  2. Перемішуємо сухі інгредієнти, поступово вводимо їх в рідку масу. Акуратно перемішуємо.
  3. Обережно вливаємо гарячу воду, збиваємо лопаткою. Отримуємо подобу заварного тесту.
  4. Чашу мультиварки змащуємо маслом, виливаємо суміш. Ставимо «Випічку» на 1 годину.
  5. Після завершення програми кришку не відкриваємо, а залишаємо на «підігріву» ще 15-20 хвилин.

Готовий остиглий бісквіт прикрашаємо цукровою пудрою, фруктами, розтопленим шоколадом. Виходить просто казкове смакота!

бісквіт шоколадний

До задоволення читачів, відеорецепт від досвідченого кулінара Ольги Матвій. Вона детально розповість і покаже, як спекти високий, ароматний, смачний медовий бісквіт.

Пишний і повітряний бісквіт в мультиварці — простий рецепт з фото

Уважним господарочкам хочу запропонувати рецепт бісквіта в мультиварці з покроковими фото.

Зараз все стане ясно і зрозуміло, необхідно тільки запастися продуктами:

  • 4 яйця;
  • 1 стакан пшеничної муки;
  • 200 г сах. піску;
  • щіпка ванілі;
  • масло для змазування.

Просеем кілька разів борошно і змішаємо її з ваніллю.

Яєчні жовтки і білки розділимо в різні миски.

Шматочком маслечка ретельно смажена дно і стінки хащі мультиварки.

На замітку читачам! Приготування бісквіта в розумній каструльці завжди гарантує хороший результат. Мультиварка підтримує рівномірний температурний режим, не допускає утворення горілої скоринки, сприяє ідеальному випікання пишного бісквіта.

 Бісквіт в мультиварці: 10 рецептів (в Поларіс, Філіпс, Редмонд, Мулинекс)Поколдуем з яйцями і цукром. Збиваємо білки до стійкої пінки, їх бажано трохи присолити. Тепер додаємо в суміш по одному жовтку і потроху цукру. Продовжуємо збивати до з’єднання яєчно-цукрових інгредієнтів.
 Бісквіт в мультиварці: 10 рецептів (в Поларіс, Філіпс, Редмонд, Мулинекс)Відкладаємо міксер і вводимо борошно ложками, акуратно перемішуємо лопаткою.
 Бісквіт в мультиварці: 10 рецептів (в Поларіс, Філіпс, Редмонд, Мулинекс)Готове тісто поміщаємо в змащену чашу мультиварки. Розрівнюємо лопаткою, закриваємо кришку і запускаємо «Випічка» на 60 хвилин.
 Бісквіт в мультиварці: 10 рецептів (в Поларіс, Філіпс, Редмонд, Мулинекс)Готове тісто поміщаємо в змащену чашу мультиварки. Розрівнюємо лопаткою, закриваємо кришку. Запускаємо «Випічка» на 60 хвилин.
 Бісквіт в мультиварці: 10 рецептів (в Поларіс, Філіпс, Редмонд, Мулинекс)Гарячий бісквіт перевертаємо на блюдо і даємо йому охолонути. Далі на розсуд господині, відразу подаємо випічку до столу або використовуємо для приготування розкішних святкових тортів.

Відеорецепт від шефа кулінарного каналу «Мультіварочка» наочно продемонструє покрокове приготування бісквіта. Приємно дивитися, коли чоловіки пригощають прекрасних дам чашкою кави з шматочком пирога.

Як спекти пишний бісквіт мультиварці Філіпс для торта

Давайте разом спечемо пишний бісквіт в мультиварці Філіпс 3039, а потім приготуємо з нього фруктово-карамельний торт.

  1. Збиваємо 4 яйця з 1 склянкою цукру до стійкої пінки.
  2. Поступово вводимо стакан просіяного борошна з пакетиком ваніліну.
  3. Акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаємо тісто в попередньо змащену гущавину мультиварки.
  4. Випікаємо на програмі «Випічка» 45 хвилин. Виймаємо гарячий бісквіт, даємо йому охолонути. За цей час приготуємо солодку просочення з варенням, ніжний крем.
  5. Гострим довгим ножем нарізаємо з бісквіту коржі для торта.
  6. Сиропом поливаємо кожен пласт, а з банки вареного молока і пачки вершкового масла. Збиваємо віночком пишний однорідний крем.
  7. Щедро змащуємо коржі, укладаємо один на одного.
  8. Краї прикрашаємо товченим печивом, а верхівку різноманітними свіжими фруктами, ягодами з варення.

торт

Відправляємо торт в холодильник на просочення і через кілька годин насолоджуємося смачним найніжнішим ласощами.

Швидкий сирний пиріг з яблуками в мультиварці на сметані

Давайте разнообразим повітряний бісквіт соковитою фруктовою ноткою. Приготуємо сирний пиріг з яблуками.

Інгредієнти прості:

  • ½ кг сиру;
  • 4 середніх яблучка;
  • 200 г сах. піску;
  • 0,5 склянки борошна;
  • 4 ст. л. манки;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. сметанки;
  • трохи солі.
  1. Нарізаємо яблука тоненькими шматочками і укладаємо на дно змащеної чаші мультиварки. Бажано приготувати гарячий сироп з півсклянки цукрового піску, кількох ложок води, шматочка вершкового масла.
  2. Провареної сумішшю полити нарізані яблучка.
  3. Міксером збиваємо пишне тісто зі свіжого сиру, цукрового піску, яєць, сметани, борошна, манки. Повітряною масою заливаємо яблучка, закриваємо кришку. Запускаємо «Випічку» на 1 годину.
  4. Гарячий яблучний пиріг перевертаємо на блюдо. Даємо охолонути. Подаємо з кавою або свіжозавареним чаєм.

яблучний пиріг в мультиварці

Торт Санчо Панчо зі сметанним кремом — рецепт з фото з бісквіту

Хочу поділитися чудовим рецептом приготування торта в мультиварці скороварці. Нам допоможе каструлька Редмонд — РМ 4506 з чашею об’ємом 5 літрів.

Спочатку спечемо простий бісквіт, який завжди виходить.

  1. Змішуємо 4 яйця з 1 мультістаканом цукру (150 мл), збиваємо до пишної піни.
  2. Поступово вводимо в суміш неповний стакан борошна, 1 ч. Ложку розпушувача.
  3. Акуратно перемішуємо лопаткою. Переливаємо тісто в змащену маслом чашу скороварки. Закриваємо кришку. Ставимо важіль на «Норм. Тиск », випікаємо на програмі« Випічка »не більше півгодини. Після сигналу залишаємо бісквіт в чаші під кришкою ще на 15 хвилин.
  4. Остиглий бісквіт ділимо на 2 коржі. Один залишаємо для денця, другий нарізаємо на кубики.
  5. Готуємо густий крем з великою банки сметани (500 г) і склянки ніжної пудри.
  6. Будь-яку напівкруглу форму застилає харчовою плівкою.
  7. Викладаємо на дно порізаний банан або інші м’які фрукти, промазуємо їх кремом. Слідом насипаємо кубики бісквіта. Їх просочуємо повітряної кремовою масою.
  8. Такими шарами заповнюємо всю форму, накриваємо зверху цілим коржем бісквіта.
  9. Перевертаємо форму. Ручками утрамбовуємо майбутній торт, надаючи йому форму купола. Знімаємо харчову плівку. Рясно змащуємо заготівлю повітряним кремом.
  10. Готуємо глазур на молоці з какао, цукром, вершковим маслом.
  11. Охолодженої густий масою поливаємо готовий торт. Відправляємо в холод на 45-50 хвилин. Красивий і дуже смачний тортик «Санчо-Пансо» зробить незабутнє враження на заглянули гостей.

торт Санчо Панса

Бісквіт в мультиварці Мулинекс зі згущеним молоком в домашніх умовах

Повітряна випічка на сметані і з солодкою згущеним молоком виходить м’якою, вологою, що тане в роті. У приготуванні найніжнішого кексу нам допоможе сучасна універсальна мультиварка Мулинекс.

Знадобиться звичайний набір продуктів:

  • 350 г просіяного борошна;
  • 4 яйця;
  • 200 г сах.песка;
  • 1 стакан жирної сметанки;
  • 1 банка згущеного молока;
  • 1 ст. л. розпушувача.
  1. Починаємо збивати яйця, поступово додаючи в ємність цукровий пісок.
  2. У стійку повітряну масу втручаємося сметану зі згущеним молоком.
  3. Додаємо порціями борошно з розпушувачем і обережно перемішуємо лопаткою.
  4. За бажанням закидаємо жменьку промитого кишмишу або подрібнених цукатів.
  5. Виливаємо тісто в змащену чашу. Готуємо на програмі «Випічка» протягом 1 години. Після сигналу випічку не виймати, а даємо охолонути.

Бісквіт в мультиварці: 10 рецептів (в Поларіс, Філіпс, Редмонд, Мулинекс)

Перевертаємо на блюдо і нарізаємо на порційні шматочки.

Повітряний пиріг в чаю готовий. Він обов’язково обрадує солодким смаком маленьких і великих домочадців!

Шоколадний бісквіт з вишнею (черешнею) — рецепт для мультиварки

Хочу поділитися ще одним рецептом дуже смачної повітряної випічки. Шифоновий бісквіт відрізняється вологою, розсипчасто-пористою структурою. У нього особливий спосіб приготування, неймовірно ніжна консистенція. Спробуємо створити незвичайний десерт?

Тоді дістаємо продукти в тісто:

  • 1,5 склянки борошна;
  • 250 г сах. піску;
  • 8 яєць;
  • 70 г какао
  • 0,5 склянки маслечка;
  • 10 г розпушувача;
  • 1 ч. Л. соди.
  1. У миску наливаємо неповна склянка води. Насипаємо какао, доводимо суміш до кипіння, отримуємо шоколад.
  2. В іншому посуді збиваємо 4 жовтки і 180 г пісочку.
  3. Додаємо рослинне масло, остигнула шоколадну масу.
  4. Борошно просіваємо, змішуємо з содою і розпушувачем, відправляємо до решти інгредієнтів. Ретельно перемішуємо.
  5. Відокремлюємо 8 білків. Збиваємо з 70 г цукру до стійкої пінки.
  6. Акуратно лопаткою втручаємося білки в шоколадне тісто.

шоколадне тісто

Чашу мультиварки змащувати не потрібно! Виливаємо нашу пишну масу, закриваємо кришку. Ставимо режим «Випічка» на 1 годину 20 хвилин. Чашу з готовою випічкою перевертаємо. Чекаємо, коли вона сама опуститься на підставку.

Приготуємо наповнювач для шифонового бісквіта. Нам знадобляться 0,5 кг вишні свіжої або замороженої без кісточок, 400 г вершків, неповна склянка цукрової пудри.

  1. Акуратно зрізаємо у бісквіта верхівку.
  2. Виймаємо серцевину, розминаємо її на крихту, змішуємо з вишнею.
  3. Вершки збиваємо з пудрою до стійкої консистенції і додаємо до начинки.
  4. Наповнюємо смачною сумішшю бісквіт, накриваємо кришкою. Відправляємо в холодильник на кілька годин.

наповнювач для бісквіта

Залишається приготувати ганаш і прикрасити верхівку торта. У мисці з’єднуємо 100 г вершків, 2 ст. ложки тростинного цукру, ставимо на газ. Доводимо до кипіння.

У гарячу суміш кришимо плитку гіркого шоколаду. Додаємо шматочок вершкового масла. Остившім ганашем довільно поливаємо торт. Відправляємо в холодильник ще на 1 годину.

шифоновий біквіт

Прикраса на розсуд господині! Можна зробити квіточки зі збитих вершків або помістити в сердцевінкі вишеньки.

Шоколадний шифоновий бісквіт готовий. Він обов’язково сподобається всім дегустаторам вибуховим кисло-солодко-гіркуватим смаком!

Пиріг Зебра в мультиварці: на кефірі і манки

Мармуровий пиріг «Зебра» часто пекли наші мами, бабусі, навіть прабабусі. Популярність простий і смачної випічки не слабшає. Я хочу запропонувати вам легкий рецепт приготування повітряного пирога на кефірі.

Запам’ятовуйте склад:

  • 1 стакан манки;
  • 200 мг свіжого кефіру;
  • 200 г пшеничного;
  • 3 яйця;
  • 1 стакан пісочку;
  • 200 г сирка розсипчастого;
  • 100 г маслечка;
  • 0,5 склянки какао;
  • 1 ч. Ложка соди.
  1. Заллємо манку кефіром. Дамо їй набрякнути. В іншій мисці змішаємо сир, яйця, цукор, м’яке вершкове масло.
  2. Збиваємо інгредієнти до однорідної пишної консистенції. Додаємо до суміші набряклу манку, соду, борошно.
  3. Акуратно вимішуємо густе тісто. Ділимо його на 2 частини. В одну половинку сиплемо какао, а іншу залишаємо світлою.
  4. У центр змащеній чаші мультиварки виливаємо порціями тісто, то біле, то чорне. Виходять красиві кола, які розходяться до стінок мультиварки. За допомогою зубочистки проводимо з центру своєрідні промінчики.
  5. Ще один варіант змішування двокольорового маси. З двох сторін вливаємо темне і світле тісто, отримуємо дві рівні половинки як інь-янь. Потім за допомогою палички або пальчика, акуратно перемішуємо тісто по спіралі від центру. Отримуємо красивий неповторний малюнок.

зебра бісквіт

Випікаємо бісквіт «Зебра» на програмі «Випічка» рівно 1 годину. Якщо у пирога виходить біла верхівка, то його можна перевернути і підрум’янити з іншого боку в режимі «Підігрів».

На замітку господиням! Три головні секрети бісквіта на кефірі:

  1. Випічка на кисломолочний продукт вважається економною, корисною.
  2. Кефір можна використовувати свіжий, кислий і з будь-яким відсотком жирності.
  3. Для тесту кефір з холодильника необхідно злегка підігріти.

Не можна класти в випічку крижані продукти.

Бісквіти на кефірі виходять неймовірно повітряними, але після випікання їх не можна відразу діставати з печі. Нехай хвилин 10-15 він постоїть в вимкненій духовці або мультиварці і збереже до подачі свою неймовірну пишність.

Тісто на кефірі любить всякі ароматні приправи. Рекомендую обов’язково додавати ваніль, лимонну цедру, корицю і какао для смачної шоколадної випічки.

Індійський бісквіт без яєць: рецепт для вегетаріанців

Відомий рецепт індійського бісквіта вважається вегетаріанським, так як готується без яєць.

Нам знадобиться кілька звичайних продуктів:

  • 350 г борошна;
  • 250 г свіжого йогурту;
  • 200 мл молока;
  • 0,5 склянки рослинного масла;
  • 150 г сах. піску;
  • 3 ч. Л. розпушувача;
  • Щіпка ванілі.
  1. Збиваємо йогурт з цукром, соняшниковою олією і ваніллю.
  2. Вливаємо поступово молоко, а потім порціями вводимо просіяне борошно з розпушувачем. Віночком доводимо тісто до однорідної маси і виливаємо його в змащену чашу мультиварки.
  3. Запускаємо програму «Випічки» на 1 годину і після сигналу перевертаємо бісквіт на чашу пароварки. Випічка виходить такою ж високою і повітряної, як зі збитими яйцями.

В якості прикраси для кексу підійдуть цукрова пудра і солодкі струмочки сиропу.

індійський бісквіт без яєць

На закінчення ще один відеорецепт на газованому лимонад. Завдяки бульбашок і приємному аромату напою бісквіт виходить смачним, ніжний і неймовірно повітряним!

Сторінка рясніє розмаїттям випічки, і кожна господиня обов’язково знайде тут корисний і легкий рецепт на смак.

Перевірте його на практиці і поділіться враженнями, а ще порадьте незрівнянний французький бісквіт подружкам і друзям в соціальних мережах.

А я буду намагатися і далі висвітлювати актуальні теми, і ділитися з вами маленькими секретами світової кулінарії. Ловіть повітряний! Успіхів!

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector